Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Garazakias
το μοντελο του auris που εχω ειναι το 1.4 του 2008 μοντελο Trendy με 5αρι σασμαν και ειναι ολο "μαμα", δεν του εχω αλλαξει το παραμικρο...(εκτος απο της λαμπες που εβαλα λιγο καλυτερες της PIAA). εχω κανει περιπου 17.000 χλμ.
τωρα που το ανεφερε ο φιλος pavlosTS το αμαξι πηγενε καλυτερα το 2008 που ειχα ανεβει θεσ/νικη.... δν θυμαμε να ειχα καψει τοσα πολλα και νομιζω πως ειχα φτασει τα 140 και πηγενε και αλλο.
ενα αλλό ειναι οτι ποτε δεν το ειχα αφησει να παει τερμα (πανω απο 120) γτ δε χρειαστικε, (μενω σε νησι και δεν υπαρχουν δρομοι να το ανοιξω καλα).
Σχετικα με τον φιλο, που εχει το ιδιο, λεει πως το δικο μου auris επιταχύνει πιο γρηγορα από το δικο του και το γκαζι εχει καλυτερη ανταποκριση….
Τα μηδενισα όλα και εκανα μια βολτα 30-40 χλμ αλλαζοντας ταχυτητες όταν αναβε το βελακι και τωρα γραφει καταναλωση 11λ / 100 χλμ…
Κατι περιεργο εχει γινει….
Να είναι η βενζινη που βαζω νοθευμενη?
Εκλεισα ραντεβου τη πεμπτη στο service για ελεγχο….
|
Απο τον κινητήρα που έχεις έχω μεγάλη εμπειρία καθως είχα για χρόνια 1.4 vvt-i και του είχα γραψει 175.000 χιλιόμετρα. Δεν είναι και ο πιο οικονομικός κινητηρας του κόσμου και σίγουρα δεν έχει σχέση σε οικονομία με τον 1.33 που φοράει τώρα το auris. Το 11 lt/100 km δε μου φαίνεται υπερβολικό με 40 βαθμούς έξω και όπως λές σε νησί που υποθέτω ότι θα έχεις πολλές αυξομειώσεις στην ταχύτητα.
Το ότι δεν πάει πάνω απο 120-130 που έλεγες νομίζω είναι ιδέα σου. Όπως και ο ίδιος λες στο νησι δε μπορεις να πας πάνω απο 120 και πάνω απο τα 120 θες δρομο να ανεβάσεις με 1400 κυβικά.
Εγω νομίζω ότι το αμάξι δεν έχει τίποτε αλλα θα το δεις καλυτερα στο συνεργειο. Επισης, βλέπεις τιποτε περιέργο στο αυτοκίνητο? Σου τρέμει ή σου βγάζει τίποτε περιέργα απο πίσω? Και επίσης τσέκαρε και μια το φίλτρο αέρα μπας και είναι χάλια και δεν αναπνέει το αμαξι.