Πάνο σε ευχαριστούμε για την απάντηση
Όπως είπα και εγώ, μια φορά που χρησιμοποίησα ένα δανεικο scangaugeII και εγω είδα κόφτη πάνω από 8300. Όσον αφορά τους τρόπους για να κρατηθείς στο λιφτ συμφωνώ απολυτα, και εγώ αυτούς είχα σκεφτεί.
Όσον αφορά το κιβώτιο προφανως θα μιλάς για το έτοιμο κιτ της c-one που κανει 2.500-3.000. Κατα τη γνώμη μου είναι λύση στο θέμα αλλα μετά το αμάξι θα γίνει φαναροκυνηγός. Σε ταξίδι νομίζω θα κοντύνει πολύ και θα γίνεται κουραστικό και η κατανάλωση θα αυξηθεί πολύ.
Νομίζω η λύση με το ανέβασμα του κόφτη είναι η πιο ενδεδειγμένη. Ίσως όχι 9000 αλλά 8600-8700 θα ήταν μια χαρά νομίζω. Ελπίζω τα ελατήρια βαλβίδων να σηκώνουν. Το θετικό είναι ότι η ECU έχει χάρτες για αυτό το φάσμα στροφών όπως λες.
Και εδώ μία παρατήρηση,από όσο ξέρω η lotus έχει λυσει το πρόβλημα με άλλο τρόπο. Στο ανέβασμα των στροφών το λιφτ μπαίνει στις 6200 όπως και σε εμας, αλλά στο πέσιμο τον στροφών το λίφτ βγαίνει στις 5800. Έτσι αν στην αλλαγή πέσεις πάνω από τις 5800 (που συμβαίνει έυκολα) τότε θα παραμένεις μέσα στο λιφτ. Βέβαια δεν ξέρω αν με το άγριο προφιλ στις 5800 το αμάξι δουλεύει σωστά, γιατί αν δουλεύει τότε γιατί δεν βάζουν γενικά το λιφτ στις 5800 και στο ανεβασμα και στο κατεβασμα...
Και για το τέλος μια ερώτηση, ο εγγεφαλος ο δικος μας είναι ξεκλείδωτος? Μπορείς να κάνεις τέτοιες αλλαγες? Μπορείς πχ να ανεβάσεις τον κόφτη χωρις να πειράξεις τους χάρτες?
|