έχω πάρει σβάρνα μαντράδες που ξέρω και δυστυχώς κανείς δεν έχει καντραν από ΑΕ111

(((( στον Κάπελα σήμερα είχε μερικά και έλεγαν ΑΕ111 G6R (με μαρκαδόρο) και οι κωδικοί του toyota epc λένε πως είναι από ΕΕ111 G6! τιμές στα 80 ευρώ πάντως. Εχω ακόμα 2-3 να δω αλλά μαλλον δεν πρόκειται να βρω τελικά. Ξέρουμε που θα βρούμε σχέδιο για το κύκλωμα μετατροπής του σήματος? ή αν έχει κανείς να πουλάει την πλακετίτσα? επίσης θέλω τηλέφωνο του Αντωνόπουλου, τον έπερνα στο γνωστό και μάλλον μετακομίζει και δεν παίζει! βγαίνει μύνημα από τον ΟΤΕ!
OK, everything checked out well, fuel pressure OK, injectors pulsing, igniters firing, manifold pressure and compression OK… You turn the key… Vroom… YES! The bugger runs! Then you step into the cockpit…. Hey! That tachometer is dead… This is a problem that occurs in the 4A-GZE late models using the DLI. The single pulse tach is incompatible with the dual pulse that runs the DLI. Where can I get the tach signal…? Well, if you use the OEM computer correctly, there’s no place you can do this… You think… ”easy! You just tap off of both the coils to get the standard readings!” Well, no… this method effectively kills the igniter and no sparks fly…
εδώ υπάρχει ένα σχέδιο που είναι για να δουλέψει το μαμά στροφόμετρο της ΑΕ111 με το 4A-GZE moter που αυτό έχει διπλούς πολλαπλασιαστές, δλδ για τον ίδιο λόγο που δεν δουλεύει το δικό μου αλλά το ανάποδο χρειάζομαι εγώ!
http://www.club4ag.com/faq_and_tech_...considered.htm