Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-07-10, 19:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ξαναλέω ξανά ότι δεν είναι και η λύση να γεμίσουμε τον κόσμο με εγκατελημένα αμάξια! δεν ξέρω μερικοί από εδώ που έχετε τετοια τι κάνετε, πάντως εδώ στην περιοχή μου αυτά που λέω είναι όντως εγκατελημένα! ακόμα και χαρτάκια που μπήκαν δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ουτε να τα πετάξει! οπότε απλά μετά από το πέρασμα του ανάλογου χρόνου πετάχτηκαν τα αμάξια-χρέπια-εγκατελημένα. Πάντως δεν χρειάζεται πλέον να παίρνω τηλέφωνα! ή άλλοι παίρνουν για εμένα, ή από την δήμο κανουν βόλτες! όλο και λιγοστεύουν! και όταν λέμε δεν έχουν λεφτα να πληρώσουν για τι ποσά μιλάμε? γιατί αν μιλάμε μέχρι 180 ευρώ πχ μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να μην έχει κάποιος να πληρώσει και προτιμάει να παρατήσει το αμάξι του παρκαρισμένο! εκτός αν μιλάμε για αμάξι τις δεκαετίας του 60 ή 70 και έχει κανά σημα 350 ευρώ και είναι κανά γεροντάκι και δεν το φτάνει και η σύνταξη!

Και ωραία ας υποθέσουμε ότι γλίτωσαν τα τέλη για το 2010, το 2011 τι γίνεται? από δω και πέρα για να παραδώσει κάποιος πινακίδες για να μην πληρώσει τέλη πρέπει να πάει αποδεικτικά στοιχεία για το που θα φυλάσεται το αμάξι σε ιδιωτικό χώρο δλδ, οπότε??? εκτός αυτού δεν νομίζω ότι επιτρέπεται και για 2η συνεχή χρονιά να παραδοθούν ξανά οι πινακίδες, άρα τι κατάφεραν? τπτ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-07-10 στις 19:42.
Απάντηση με παράθεση