Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-10, 19:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
konkon sorry αλλά δεν σε καταλαβαίνω! αν είσαι νόμιμος αυτό σημαίνει ότι στα αμάξια (όσα και αν έχεις) έχουν όλα τέλη κυκλοφορίας πληρωμένα και κολλημένα επάνω και έχουν και πινακίδες. Αν αυτό συμβαίνει οκ είσαι νόμιμος, άρα το πρόβλημα σου που είναι ακριβώς δεν καταλάβα! το να παρκάρει κανείς στο πεζοδρόμιο το ξέρουμε ότι είναι παράνομο και εδώ στην γειτονιά μου το κάνουν και μπροστά στην πολυκατοικία μου αλλα ΠΟΤΕ δεν έχω παρει τηλ για να φανε κλήση, γιατί το ξέρω οτι αν παρκάρουν στον δρόμο κανονικά, είναι τόσο στενοί που την άλλη μέρα θα βρουν το αμάξι τους διαλυμένο! εγω προσπαθω να παρκάρω σε φαρδιά σημεία και ΔΕΝ παρκάρω στα πεζοδρόμια.

Εν τέλη αν θέλουμε να είμαστε νόμιμοι έχουμε το αμάξι μας με πινακίδες, με τέλη κυκλοφορίας και ακόμα και παρατημένο να είναι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να μας πει το παραμικρό (αν εννοείς αυτό για τους γειτονές σου). Αν δεν θέλουμε να έχουμε κάτι από τα παραπάνω το αμάξι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να είναι στον δρόμο και πρέπει να βρίσκεται σε ιδιωτικό χωρο, αλλιώς ο δήμος έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα μετά από ειδοποίηση και τον απαιτουμενο καιρό να το παρει και να το πάει για ανακύκλωση. Νομίζω ότι αυτά τα απλά πράγματα είναι κατανοητά πλήρως από ολους μας και καταλαβαίνουμε τι θα πει νόμιμο αμάξι και τι παράνομο.

ΥΓ. konkon διάβασα όσα posts έχεις γραψει σε αυτό το τοπικ και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου, καθώς το ύφος που γράφεις δείχνει ότι κάτι σε ενοχλεί και δεν μας εξηγείς να καταλάβουμε και εμείς. Αν το πρόβλημα σου αφορά παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο (αν τα αμάξια σου είναι νόμιμα όπως είπα παραπάνω) τότε δεν έχει να κάνει με αυτό το τοπικ. Αν είναι εξηγησε μας τι γίνεται να καταλάβουμε και εμείς για τι πράγμα μιλάμε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-07-10 στις 19:22.
Απάντηση με παράθεση