Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-10, 10:11
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασε εσυ εκει που μενεις ειναι δραμα...Κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου.Αλλα ξερεις τι;ΕΙΜΑΣΤΕ(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ολοι κλασσικοι Ελληναρες.Και τι εννοω;Δεν εχουμε γκαραζ;Κανουμε λιστα με τα εγκαταλελειμενα για να την δωσουμε στον Δημο.Εχουμε γκαραζ;Δεν μας καιγεται καρφι.Ναι παραδεξου το πως αμα αυριο σου δινανε γκαραζ δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να κοιτας για εγκαταλελειμενα (δεν σε κρινω κι ουτε μιλαω σε σενα προσωπικα απλα παραδειγμα δινω για να καταλαβεις τι εννοω).Οπως και με την περιπτωση του konkon.Αν ηταν αυτος ο "γειτονας" και δεν εβρισκε παρκινγκ πιστευω τα ιδια θα εκανε οπως κι οι δικοι του γειτονες.Αν οχι αυτος προσωπικα,σιγουρα ομως οποιοσδηποτε αλλος στην θεση τους.Στο Ελλαντα ετσι δουλευουμε.Γουσταρουμε να τσακωνομαστε και να βριζομαστε.Δεν θελουμε γειτονες!!!χααχαχχααχχαχαα παντα φιλικα,χωρις παρεξηγηση και με αρκετη δοση χιουμορ!
Ακριβώς όπως τα λες!
Απλά ότι μας συμφέρει κάνουμε!
Εγώ θα βρω να παρκάρω ΠΑΝΤΑ γιατί θα βγάλω ένα αυτοκίνητο από τον δρόμο και θα βάλω το δικό μου στο πεζοδρόμιο που έχω χώρο!(στην χειρότερη των περιπτώσεων, αν δεν έχει μείνει θέση γύρω γύρω)
Όλοι έχουμε δίκιο και άδικο μαζί, ο καθένας στην δική του περίπτωση και θέση που βρίσκεται!

@madvinegar, προσπαθώ να σε ακολουθήσω στην επίδειξη