Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-10, 18:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Η πλάκα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα αμάξια που είναι χωρίς τέλη δεν ξέρω ΤΗΝΟΣ είναι!!!! ένας γείτονας δίπλα που το έχει παρατημενο εδώ και χρόνια και τέλη έχει και πινακίδες κανονικά! άρα δικαιωμά του! αλλά μη νομίζεις ότι δεν θα τον κανόνιζα και αυτόν αν δεν ήταν νόμιμος! εξάλου στα τηλέφωνα λες που είναι τα αμάξια και τι είναι! δεν ρωτάνε τα στοιχεια σου ΠΟΤΕ! οποτε κανείς δεν ξέρει ποιος το είπε! επίσης μερικές φορές τυγχάνει να κάνει γύρες η δημοτική αστυνομία και έχω δει να τα καταγράφουν, οπότε και πάλι το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο! για όσους εχουν παραδόσει πινακίδες θα έπρεπε να το γνωρίζουν ότι ΔΕΝ επιτρέπεται να είναι τα αμάξια στον δρόμο! στην αρχη δεν το είπανε, αλλά μετά αφού είδαν τι χαμός έγινε! εγώ και να ήθελα να το παρατήσω στο εξοχικό έχω πολύ χωρο βάζω ότι θέλω εκεί, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα στην corolla αυτό. Αν είχα παρκινγ δικό μου προφανως δεν θα με ένοιαζε και τόσο, αλλά και η εικόνα των γειτονιών με τα παρατημένα και διαλυμενα αμάξια πολλές φορές θυμίζει κάτι από Αμερικάνικες ταινίες με χουλιγκανς κτλ. δεν ξέρω για εσας αλλά αυτη η εικόνα στους δρομους ακόμα και αν δεν ειναι η γειτονια μου με ενοχλει πολυ! BTW σήμερα στο Περιστέρι είδα γερανούς με αμάξια πάνω με κολλημένο το σήμα του εγκατελημένου και τα είχαν μαζέψει!

konkon δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά δε νομίζω ότι έχουν άδικο οι γειτονες σου! εκτός αν είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Αν και πάλι παρκαρισμένα αμάξια επάνω σε πεζοδρόμια είναι παράνομα. Ξερεις τι πρόστιμα είναι για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο? σε γειτονες μου που κάποιος έριξε τηλέφωνα έφαγαν 80 ευρώ έκαστος! και δεν ήταν εγκατελημένα αμάξια! btw εγκατελημένο και παρατημένο είναι το ίδιο πράγμα!

Εδώ πέρα έχει εγκατελημένα αμάξια τόσα χρόνια που όχι μόνο χόρτα φύτρωσαν αλλά παίρνει ανταλλακτικά ο καθένας και στο τέλος κοντεύει να μείνει ΜΟΝΟ ο σκελετός τους! LOL!!!!! Στο Μαρούσι απέναντι από την αστυνομία (εκεί που τώρα είναι και το δημαρχείο) έχω δει με τα ίδια μου τα ματάκια να μπαίνουν μέσα σε αμάξια άνθρωποι και να ξηλώνουν ανταλλακτικά!!!! και μπροστά από την αστυνομία μέρα μεσημέρι!!!! τι να λέμε τώρα ε??? ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
Απάντηση με παράθεση