Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-10, 10:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Λυπάμε που καταλήξαμε να τσακονόμαστε, εγώ απλά είπα το σωστό και το δίκαιο γιαυτό και δεν απάντησα σε τίποτα από τα παραπάνω όπως είδατε. Θα πω ότι από την στιγμή που το αμάξι φέρει τέλη κυκλοφορίας και πινακίδες μπορεί να είναι παρκαρισμένο στον δρόμο (νόμιμα όχι πεζοδρόμιο). Αν δεν έχει είπαμε τι λέει ο δήμος Αθηναίων! το τι κάνει ο κάθε γείτονας και το κάθε μαγαζί δεν ξέρω, εγώ ξέρω ότι πάω σπίτι κοντά στις 16:00 και αν δεν είναι Καλοκαίρι θέλω μισή ωρα το λιγότερο να βρω θεση έως και 1,5 ωρα+ αν ειναι απόγευμα αργά ή βράδυ! οι δρόμοι γύρω από το σπίτι μου 4-5 δρόμοι έχουν συνολικα στα 15-20 αμάξια παρατημένα (δεν έχουν τέλη) μερικά ΟΥΤΕ πινακίδες και αρκετά είναι ΣΑΠΙΑ! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ????? να γκρινιάζω!!! ?
http://www.cityofathens.gr/el/kathar...immena-oximata
ξαναδείτε τι λέει εδώ και ΑΥΤΟ ισχύει! ήδη κάνω λιστα με τα παρατημένα για να τα μαζέψουν όλα μαζί. Η κατακάσταση αυτή ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει! πραγματικά έχω βαρεθεί να έχει ΠΑΝΤΟΥ εγκατελημένα αμάξια!!! εχω δει να μένουν μεσα και γάτες και πουλιά και ότι άλλο θέλετε! μέχρι και ομαδικές κλεψιές άνταλλακτικών απο αμάξια που είναι παρατημένα!!!

Οποιος νομίζω ότι λέμε μπαρουφες η τα παραλέω ας ερθει Κυψελη απο Σεπτέμβριο και μετά δεκτά καθε σχόλια! και φίλοι μου τα ίδια ελεγαν και μετά κανείς δεν παταει Κυψέλη! επειδή ΠΟΤΕ δεν βρίσκουν θέση!
Απάντηση με παράθεση