Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-10, 09:34
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@madvinegar

Μπου θα του πεις του πυθαριού, μπου θα σου πει κι εκείνο!

Περίμενα τουλάχιστον να μην επαναληφθούν τα λόγια μου, από την αντίπερα όχθη!(δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, τρόπος του λέγειν)

Επίσης, μάλλον παρερμήνευσες κάποιους ισχυρισμούς μου, που στην γραφή του λόγου ίσως και εγώ να ήμουν βιαστικός ή απερίσκεπτος (και ζήτησα συγγνώμη, πράγμα που εσύ δεν έκανες), κάποιες φορές παρασυρόμαστε ασυναίσθητα και έστι πάτησα πιο γρήγορα το κουμπάκι απ ότι θα έπρεπε!

Η αντίδρασή μου, κάθε άλλο παρά νευριασμένη ήταν, καθώς ξέρω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και κάθε τι που μου ανήκει!
Έτυχε ο NikiforosGT να είναι η αφορμή, για μια σειρά ρουφιανιάς που μου συμβαίνει στο μαγαζί που έχω και να εκφράσω την γνώμη μου!
Είναι άδικο βλέπεις να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ πεζοδρόμιο (μην ρωτήσετε πως είναι δυνατόν, το μαγαζί και η άδειά μου το επιτρέπει) και να σε δίνουν στην αστυνομία ή στον δήμο για δήθεν παράνομο παρκάρισμα ή μόλυνση του περιβάλοντος!
Κύριοι, μου αρέσουν τα αυτοκίνητα αντίκες, θα τα παρκάρω όπου γουστάρω αν είναι νόμιμα, θα έχω όοοοοοσα γουστάρω και όσον αφορά το πεζοδρόμιο το οποίο καταλαμβάνω, αυτό είναι δικό μου θέμα να μην σας νοιάζει!
Πληρώνω ρε, δεν πληρώνω?

Τα τελευταία ήταν ξέσπασμα!

Υ.Γ.Μήπως ήταν επίδειξη δύναμης?