@KonKon
Βασικά αν πρόσεξες σου εγραψα ενα ποστ με τετοιο τρόπο ωστε να καταλαβεις ότι οταν απευθυνεσαι σε καποιον χαρακτηρίζοντας τον προσβλητικά (σ.σ. Αρτεμη Μάτσα") δεν μπορείς μετά να το μαλακώνεις ή να το "σβηνεις" αναφέροντας φρασεις του στυλ "δεν εχω διαθεση να τσακωθω" και "δεν θελω να σε θιξω" κτλπ σαν να μη συμβαινει τίποτα.
Οταν προσβάλεις κάποιον... απλά τον προσβάλεις, και τον κανεις να αισθάνεται άσχημα. Δεν γίνεται να μην θες να τον θίξεις... Φασκεις και αντιφάσκεις στο ίδιο σου το ποστ. Σαν να γραψω εγω: "Όσοι έχουν 4efte ειναι καραγκιόζηδες - αλλα ΝικιφορεGT δεν θέλω να σε θιξω... Απλα την άποψη μου λεω..."

(Μην πεσετε να με φατε οι τουρμπακηδες! Τυχαιο παραδειγμα ηταν.

)
Ε λοιπον, κάτι αναλογο σου εγραψα και εγω απλά για να καταλάβεις πως νιώθει ο αλλος. Και μπορω ό,τι επιχειρήματα θέτεις εσυ προς υπεράσπιση του εαυτού σου να τα θέσω και εγω!
πχ.
- Δημοσίευσες απαραδεκτο χαρακτηρισμο σε δημόσιας ομιλίας τοπικ.
- Δεν εχουμε μοναρχία και ειπα και εγω την άποψη μου (γι' αυτο το λογο υπαρχει το τόπικ).
- Δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι.
- Στο τέλος έγραψα πως δεν θέλω να τσακωθώ οπως εσυ.
κτλπ κτλπ...
Πραγματικά ο λογος που στο εγραψα έτσι το ποστ ηταν για να καταλάβεις τα ανωτέρω. Προς ενημερωση, ποτε δεν εχω καταγγείλει στο δημο παρατημενο αμαξι (αν και θα επρεπε). Αν και δεν σε ξέρω σου εχω ιδιαιτερη συμπάθεια γιατι βλέπω το μερακι που εχεις για τα αυτοκινητα και το project που εχεις αναλαβει και ειλικρινά σε χαίρομαι.
Απο τον τρόπο που απαντησες (νευριασμένα κτλπ) πιστευω πως το μηνυμα που ηθελα να σου περασω στο πέρασα.
Καλημερα και καλή συνέχεια!