Να εξηγήσω από την αρχή για να μην παρεξηγούμαστε.
1ον το Starlet όταν τράκαρε έμεινε για κανά μήνα παρκαρισμένο κάτω από το σπιτι μου μέχρι να δω τι θα κάνω και ειχε πληρωμένα τέλη ΚΑΝΟΝΙΚΑ! αλλά και πινακίδες! τα τέλη πήγαν χαμένα! γιατί βιάστηκα να τα πάρω! μετά το αμάξι πήγε σε σπίτι φίλου στην αυλή του και λυθηκε εντελώς και από εκεί το πήρε μαντρας-ανακύκλωση.
2ον Τα παρατημενα από την στιγμή που είναι ΠΑΝΤΟΥ και ΔΕΝ έχει πουθενά θέση να παρκάρω, γιατί να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμένα στον δρόμο εφόσον δεν φέρουν τελη κυκλοφορίας? όπως έχω πει άπειρες φορές αν δεν έχουν τέλη ή πινακίδες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον δρόμο και απαγορεύεται! οπότε από την στιγμή που η γειτονιά ΜΟΥ εχει γεμίσει από αυτά και εγώ είμαι ΚΑΘΟΛΑ νόμιμος, έχω κάθε δικαίωμα να παίρνω όσα τηλέφωνα θέλω, μέχρι να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ παρατημένο! και αυτό ΘΑ κάνω!
Konkon έλα Κυψέλη μετά το Καλοκαίρι από Σεπτέμβριο και μετά μας λες την γνώμη σου! εδώ βάζουν και μηχανές-μηχανακάκια να πιάνουν θέσεις και ψάχνουμε να βρούμε πως να το σταματήσουμε και αυτό και μας λες για τα παρατημένα? ξερεις τι είναι από τις 17:00 περίπου και μετά να μην έχει ΠΟΥΘΕΝΑ θέση να παρκάρεις? να ψάχνεις ακόμα και ωρες? ναι μου έχει τύχει και 2 ωρες!!!!! δλδ αυτοί είναι οι μάγκες και παράδωσαν πινακίδες και είναι οκ? ας τα πάρουν μεσα στα σπίτια τους! δεν με ενδιαφέρει προσωπικά τι θα κάνουν, στον δρόμο χωρίς τέλη κανένα αμάξι δεν θα μένει!
ΥΓ. Στην γειτονια μου έχει δρόμους και ο καθένας έχει 5 παρατημένα αμάξια!!!! μη πω και 6-7! φανταστείτε τι γίνεται όταν θες να παρκάρεις! πόσες θέσεις τις πιάνουν κάτι #$%$#^%^ που πιανουν 2 θέσεις, άλλοι με μηχανες-μηχανάκια κτλ, Δεν είναι λογικό να είμαι αγανακτησμένος όταν με σκίζουν τα έξοδα, τελη, βενζίνες το ένα το άλλο και μετά έχουμε και ένα κάρο παρατημένα? αν είναι δυνατόν ΕΛΕΟΣ! όσο είναι στο χέρι μου θα κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην ξαναδω κανένα τουλάχιστον στην γειτονιά μου κοντά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-07-10 στις 17:49.
|