απο την στιγμή που δεν πληρώσει καποιος τα τελη κυκλοφοριας και προβλέπετε απο το νομο οτι οσα αυτοκινητα πληρουν κάποιες προυποθέσεις για την απομακρυνση τους γιατι να μην ειδοποιήσεις τον δημο να τα μαζεψει και να καθεσαι το βραδυ να ψαχνεις να παρκαρεις?δεν ξέρω πως είναι στη γειτονια σου φιλε
konkon αλλα στην Κυψελη ειδικα,λαμβανοντας υποψιν οτι οι περισσότερες οικογενειες εχουν 2 και 3 αυτοκινητα,τα γκαραζ ειναι ανυπαρκτα σχεδον στις πολυκατοικιες και το πληθος των αλλοδαπων που σχεδον ολοι εχουν αυτοκινητο δεν υπάρχει περιπτωση να παρκαρεις νωριτερα απο 20λεπτο με μισαωρο.πολλές φορες έχω κανει και μια ωρα για να βρω μια θεση να παρκαρω.γιατι λοιπον αυτος που δεν πληρωνει τελη να καταλαμβανει μια θεση σταθμευσης που θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω εγώ και να καταναλώνω και ευρώ.γιατι πλέον δεν καταναλωνουμε βενζινη αλλά ευρώ (και σε λιγο καιρο μπορει και διευρω

).
επομένως όπως καταλαβαινεις και εσυ το ιδιο θα εκανες αν σε καθε τετραγωνο έβλεπες 1 και 2 και 3 παρατημενα αυτοκινητα (το ενα και δυο και τρια ειναι παρατραβηγμενο αλλα τουλαχιστον ενα το βλέπεις στην κυψελη και πλέον υπάρχουν και πολλα με ξενες πινακιδες)