με συγχωρείς αλλα εγώ δεν το βλέπω έτσι! για να το έχεις παρκαρισμένο σε δημοσιο χώρο το αμάξι πρέπει να έχει και σήμα αλλά και πινακίδες. Το σήμα δεν είναι μόνο για να το κυκλοφορούμε στον δρόμο αλλά και για να το έχουμε παρκαρισμένο σε δημόσιους χώρους. Δλδ εγώ που έχω πληρώσει το σήμα κανονικά και μάλιστα αυξημένο, γιατί να μην βρίσκω εδώ πέρα ΠΟΥΘΕΝΑ να παρκάρω ? δλδ εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται μεγάλη βλακεία να έχει παντού δεκάδες αμάξια χωρίς σήματα ή και πινακίδες! (δεν μιλάμε για το Καλοκαίρι). Κακώς βέβαια δεν το ανέφεραν από την αρχή, αλλά δεν περίμεναν ότι θα πήγαιναν αμέσως χιλιάδες άνθρωποι να καταθέσουν τις πινακίδες! την πάτησαν τώρα και δεν έβγαλαν και τα χρήματα που ήθελαν! Τώρα για να πάρουν εγκατελημένα στην γειτονιά σου, αν δεν τους καλέσει κανείς μπορεί και ποτέ να μην περάσουν από εκεί! εγώ όσες φορές πήρα ήρθαν! και τώρα μάλιστα βλέπω ότι λείπουν πολλά παρατημένα και δεν τα ξαναείδα! δεν έχω ιδέα τι έγιναν! αλήθεια και τι κάνεις δεν το κυκλοφορείς το αμάξι ή έχεις και άλλο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-07-10 στις 18:28.
|