Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-10, 12:49
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 226
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Στροφες ξεχνατες...(οσο και να το στησεις)
Εσωτερικο κλασεις ανωτερο απο το tapperware του type-r και σαφως πιο κυριλλε εμφανισιακα.
Το 2002 που βγηκε ηταν αρκετα γρηγορο αλλα σημερα δυσκολα ακολουθει τον ανταγωνισμο, αλλα ειναι ατμοσφαιρα που για Ελλαδα και καλοκαιρι ειναι must.(ασε που ο ηχος ειναι απιστευτος).
Το τουρμπισμα του αυτοκινητου σου ξεχνα το εκτος αν θες να μαθεις τι ωρα τρωει και κοιμαται ο μηχανικος σου.
Και ναι, δυσκολα θα βρεις 2005 5θυρο.
Παντως ψαξ'το καλα γιατι λογω κρισης υπαρχουν πολλες ευκαιριες.

Εγω προσωπικα αυτη την στιγμη σε αυτα τα λεφτα θα επερνα κατι τετοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/779204/

Εντελως ανωτερη εμπειρια οδηγησης και θα σε συμβουλευα να οδηγησεις ενα πριν αποφασισεις.

Αν μου ελεγες 3θυρο δεν θα το συζητουσα...Celica
Φίλε μου η αλήθει αειναι οτι σκεφτομουν και γω για πισωκούνα μια φορα στη ζωη μου...και βασικα σκεφτομουν τη μπεμπα!αλλα τι εξοδα συντηρησης εχει μια μπεμπα?ασε που μου εδειξες τη διλιτρη!!!Ο ανταγωνισμος ειναι δυσκολος και ανωτερος θα ελεγα αλλα δε μετραει καμια φορα μονο η δυναμη και ποιος θα πατησει ποιον σε μια κοντρα...μετραει και η καρδια και η καρδια δυστυχως ή ευτυχως λεει Corolla.Ειναι οπως οι γυναικες..δε διαλεγεις παντα την ομορφοτερη αλλα αυτη που θα σου κανει κλικ...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να κράταγες το δικό σου και να το έκανες ποιό δυνατό! είτε turbο δλδ όπως είπε ο pilotos7, είτε με μοτερ από levin. To να δώσεις τόσα χρήματα και να πας στο επόμενο και να χάσεις και πόσα πουλώντας το δικό σου δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα. Οσο από θέμα εμφάνισης θα μου επιτρέψετε να πω (αν και θα με κράξετε) ότι μου αρέσει περισσότερο η ΕΕ111 από την Ε12 και ακόμα περισσότερο η στρογγυλοφάναρη. (ναι έχω κολλήσει από το WRC!) Φυσικά εσύ κάνεις την τελική επιλογή, αλλά μιας και ρώτησες λέω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Μην ξεχνάμε ότι στα 1800cc που είναι η TS ανεβαινουν αρκετά και άλλα έξοδα εκτός την αγορά της!
Οπως ειπα και πιο πριν δυσκολο να βελτιωσω το δικο μου γιατι πολυ σωστα ειπε κι ενας φιλος θα παντρευτω το μηχανικο μου...Εμφανισιακα η αληθεια ειναι οτι το δικο μου το θεωρω το ομορφοτερο 3θυρο Corolla... Ασε που εχω μονο 80000 χλμ. και το λυπαμαι ρε γμτ να το δωσω....φφφ!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ομως φιλε μου το αποτελεσμα ειναι αυτο που σου αναφερω και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και μέλη απο δω μεσα που το εχουν δοκιμασει...οσο για το ραλλυ θα ειναι ευκολα μπροστα αν ανοιγει μεχρι τις 6000 μονο η ts...
οσον αφορα το type r-ts ναι απο σταση δεν θα αρχισει να ανοιγει τραγικα την διαφορα το ταπερ αλλα σε εναν πραγματικο δρομο με ευθειες και στροφες καθε ειδους θα ειναι χιλιομετρα μπροστα...
Αν το θέμα μου ειναι να παταω type R και rallye θα'παιρνα κι ενα cupra να ησυχασω..αλλα δεν ειναι οι κοντρες το θεμα μου!ειπαμε να κυριλεψουμε λιγο δεν ειμαι 20 ουτε 25! Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι παμε σα θειες στο δρομο,την καγκουρια μας θα την κανουμε αν μας τσιγκλισει καποιος..χεχε!!