Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Και ομως φιλε μου το αποτελεσμα ειναι αυτο που σου αναφερω και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και μέλη απο δω μεσα που το εχουν δοκιμασει...οσο για το ραλλυ θα ειναι ευκολα μπροστα αν ανοιγει μεχρι τις 6000 μονο η ts...
οσον αφορα το type r-ts ναι απο σταση δεν θα αρχισει να ανοιγει τραγικα την διαφορα το ταπερ αλλα σε εναν πραγματικο δρομο με ευθειες και στροφες καθε ειδους θα ειναι χιλιομετρα μπροστα...
|
Προφανώς και το τοπικ δεν ειναι ουτε TS vs rallye ούτε TS vs TypeR. Απλά επειδή το έφερ η κουβέντα να αναφέρω ότι αν ανοιξουν μεχρι 6000 μια TS και μέχρι 6000 (οχι να μου χτυπαει κοφτες το rallye) το rally δε θα ειναι ευκολα μπροστά το rallye. Αμφιβάλω αν θα είναι μπροστά κιόλας.
Όσον άφορα ότι σε δρομο με ευθείες και στροφές ένα Typer θα ειναι είναι χιλιομετρα μπροστά από TS, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το TypeR θα είναι μπροστά αλλά όχι χιλιόμετρα. Και μιλάμε για δημόσιο δρόμο με κανονικούς οδηγούς.
Όλα αυτα τα λέω από την εμπειρία 2μιση χρόνων από την TS και έχοντας κάνει πολλές δοκιμές με το TypeR κολλητού μου φίλου.
Μπορεί να λέγεται ότι η TS είναι ψόφια χαμηλά αλλά το λένε σε σχέση με την κατηγορία της, που είναι αμάξια 180-200 άλογα. Δεν εννοούν ότι είναι ψόφια σε σχέση με 1600ρια.
EDIT:
http://www.zeperfs.com/en/match367-137.htm
εδώ μπορείτε να δείτε τις ρεπρίζ της TS σε σχεση με ένα saxo vts
Ακομα και εκτός λιφτ η διαφορά της TS φαινεται