Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις για το Ts δώστα για να τουρμπίσεις το δικό σου.Αν θες να αλλάξεις αυτοκίνητο υπάρχουν πολλά που εγώ προσωπικά θα κοιτούσα.Και εγώ είμαι Toyotakias αλλά θα έριχνα και μια ματιά σε άλλα..Υπάρχουν αρκετά καλά και δυνατά μοντέλα εκεί έξω.Επέλεξε το καλύτερο για τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ γούστα.
|
Το να τουρμπισω το δικο μου το θεωρω ακυρο γιατι περα απο το τουρμπισμα θελει και αλλα περιφεριακα να αλλαξεις μετά+χρονο,+χρημα κ.τ.λ.Αν μπορουσα να το κρατησω για δευτερο ευχαριστως να το τουρμπιζα,αν και θα προτιμουσα κατι σε τετραπεταλουδο... τεσπα.σιγουρα υπαρχουν αρκετα(οχι πολλα) αυτοκινητα που μπορεις να κοιταξεις.Εμενα το μονο που θα μου αρεσε ειναι το Seat Leon Cupra που ειναι πολυ καλο στα λεφτα του(και κακα τα ψεματα ριχνει πολυ ξυλο) και με απειρες δυνατοτητες εξελιξης ΑΛΛΑ...ειναι διλιτρο οπως και το ταπερ που προειπαμε και ειναι...Seat!!! Αν δεν ηταν διλιτρο θα το σκεφτομουν...θα μου πεις βγαινει και 1.8 με 160 αλογα και μ'ενα τσαφ φτανει στα 200 αλλα..δεν εχει σχιστα ματια ρε γμτ,πώς να το κανουμε....