Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-10, 16:27
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 226
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antoniomp Εμφάνιση μηνυμάτων
θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα… εάν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε στο μαγαζί του fani.Εάν είσαι κοντά για ένα test drive.
Οποτε θελεις φιλε μου ειμαι μεσα! Αγιο Δημητρο μενω εγω...Το μαγαζι του Φανη δε ξερω που ειναι....αλλα θα τα βρουμε αυτα δε κολλαμε εκει...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίτα, ως κάτοχος 5θυρης TS f/l (και οικογενειάρχης) να σου πω τη γνώμη μου...

Το συγκεκριμένο αυτ/το είναι ένα ατμοσφαιρικό 1800άρι όπου μέχρι τις 6.000 στρ. δουλεύει και αποδίδει ως ένα τυπικό 1800άρι με απόδοση γύρω στους 135 ίππους και αντίστοιχη ροπή ατμοσφαιρικού κινητήρα, με ότι αυτό σημαίνει στις επιδόσεις αλλά φυσικά και στην κατανάλωση. Από εκεί και πάνω και μέχρι τις 8.300 στρ. το αυτ/το μεταμορφώνεται κυριολεκτικά. Αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των ίππων (+50) και οι τιμές της ροπής, ανεβάζει χλμ. πολύ γρήγορα και ο ήχος γίνεται αγωνιστικός. Και βέβαια αυξάνεται και η κατανάλωση αρκετά.

Σχετικά με τις στροφές, η TS με τις μαμά αναρτήσεις δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις σε στριφτερούς δρόμους, πράγμα όμως που βελτιώνεται σημαντικά με ένα καλύτερο σετ ελατηρίων που κοστίζουν σχετικά φθηνά.

Μέχρι τα 15.000 ευρώ μπορείς να βρεις TS f/l σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγα χλμ. Το μόνο που πιθανόν να σε δυσκολέψει είναι να βρεις 5θυρη, αφού λίγες τέτοιες είχαν κυκλοφορίσει.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! Απο συντηρηση πως παμε?ολα κομπλε? Γιατι το δικο μου μ'εχει καλομαθει,μονο λαδια θελει.... Την 5θυρη τη θεωρω ομορφοτερη και "βολικοτερη" για το μελλον...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 25-06-10 στις 02:42. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση