Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Για ποσα λεφτα μιλαμε?
Εχεις οικογενεια?
3θυρο αυτοκινητο θες ή 5θυρο?
Με τα τελη εχεις προβλημα?
σου αρεσουν οι στροφες ή μονο οι ευθειες?
Τι μοντελο και πανω θες?
Κατατοπισε μας λιγο να σε βοηθησουμε
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Μιλάμε για γυρω στα 15000 ευρω, 5θυρο, οικογενεια δεν εχω, μουαρεσουν πιο πολυ οι στροφες,θέλω γκάζι,με τα τέλη δε ξερω τι θα παιχτει στο μέλλον και να ειναι μετα του 2005 το μοντελο...Αυτα...Απλα εχω τρελα με τα Toyota και δε θελω να παω σε γερμανο ή κατι τετοιο....
|
Κοίτα, ως κάτοχος 5θυρης TS f/l (και οικογενειάρχης) να σου πω τη γνώμη μου...
Το συγκεκριμένο αυτ/το είναι ένα ατμοσφαιρικό 1800άρι όπου μέχρι τις 6.000 στρ. δουλεύει και αποδίδει ως ένα τυπικό 1800άρι με απόδοση γύρω στους 135 ίππους και αντίστοιχη ροπή ατμοσφαιρικού κινητήρα, με ότι αυτό σημαίνει στις επιδόσεις αλλά φυσικά και στην κατανάλωση. Από εκεί και πάνω και μέχρι τις 8.300 στρ. το αυτ/το μεταμορφώνεται κυριολεκτικά. Αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των ίππων (+50) και οι τιμές της ροπής, ανεβάζει χλμ. πολύ γρήγορα και ο ήχος γίνεται αγωνιστικός. Και βέβαια αυξάνεται και η κατανάλωση αρκετά.
Σχετικά με τις στροφές, η TS με τις μαμά αναρτήσεις δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις σε στριφτερούς δρόμους, πράγμα όμως που βελτιώνεται σημαντικά με ένα καλύτερο σετ ελατηρίων που κοστίζουν σχετικά φθηνά.
Μέχρι τα 15.000 ευρώ μπορείς να βρεις TS f/l σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγα χλμ. Το μόνο που πιθανόν να σε δυσκολέψει είναι να βρεις 5θυρη, αφού λίγες τέτοιες είχαν κυκλοφορίσει.
Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.