Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ
Παλιά 15-06-10, 19:24
Το avatar του χρήστη itsabigworld
itsabigworld Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 220
itsabigworld είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ

Καλησπερα.... ειμαι κατοχος ενος e12 1.6 2004....πριν ενα μηνα αναψε το λαμπακι κινητηρα. πηγα στην ΤΟΥΟΤΑ Λαμιας καθαρισαν τον αισθητηρα στο φιλτροκουτι κ εσβησαν την βλαβη. μετα απο 20 μερες αναβει παλι κ ξανα το ιδιο. τιν τριτη φορα που αναψε αλλαξα αισθητηρα (170 ευρω). μετρησα τα καυσαερια κ ειδα το ειχε πολλα, μου λενε οτι δεν διαωαζε καλα ο αισθητηρασ κ δεν εκανε καλη καυση. μετα απο 200 χλμ αναβει παλι, ετυχε ημουν Αθηνα, πηγαινω σε ενα συνεργειο ΤΟΥΟΤΑ μου αλλαζουν αισθητηρα λ ( χθες) 220 ευρω κ σβηνουν την βλαβη. σημερα αναψε παλι. κοντευω να τρελαθω.........μου ειπαν να παω αυριο ισωσ ειναι ο δευτερος αισθητηρας λ ειπαν.....

σημειωση..... στις 3000 στροφες με 5η σταθερι μου εκανε ρεταρισματα οχι εντονα αυτο γινεται εδω κ κανα μηνα. επισης εδω κ 2000 χλμ του εβαλα μπουζι ιριδιου DENSO ΙΚ16 πριν φορουσε Κ16RU11, μου ειπε φιλος μου οτι τα ιριδιου ειναι πιο ψυχρα.....σημερα εβαλα τα παλια αλλα αυριο θα παω για να το ψαξουν....

εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει...???? λετε να ειναι τα μπουζι κ δεν κανουν καλη καυση κ μετραει λαθος ο αισθητηρασ κ ωγαζει καυσαερια.....????

help me plzzzzz ευχαριστω.....
Απάντηση με παράθεση