Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-06-10, 18:20
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
να πω την αληθεια εγω το αμαξι μου το αισθανομαι πιο δυνατο απο τα 130 αλογα που ειδα αλλα παρηγορηθηκα οταν ειδα του Θοδωρη το ts να βγαζει 172...αρα αυτο σημαινει οτι ισως να ειναι λιγο αυστηρο το δυναμομετρο
Νομίζω φίλε Θάνο 130 είναι πολυυυυυυυυ καλά κ χωρίς πρόγραμμα! Ο Φίλιππος πόσο έβγαλε?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Θάνο, χωρίς παρεξήγηση, δε νομίζω να μπορέσεις να τον ακολουθήσεις... Εκεί που εσύ έχεις κόφτη 1ης, ο Θοδωρής αρχίζει να μπαίνει lift... Και εκεί μένει για όλες τις υπόλοιπες ταχύτητές του... Που σημαίνει ότι είναι συνέχεια στο top των ίππων και της ροπής του... Εν κινήσει και χαμηλές στροφές θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιστεύω...
Συμφωνώ 100% με τον Αντρέα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ξέρω ότι στον κόφτη της 1ης μου ο Θοδωρης μπαίνει στο lift αλλά δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία γιατί εγώ έχω ήδη κουμπώσει δευτέρα και φεύγω αρκετά δυνατά...τουλάχιστον αυτό είδα σημερα...σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πιάσω ένα ts μετά από κάποια χλμ...
Πιστεύω οτι στην πρώτη θα πρέπει να είστε πολύ κοντά με το Ts να είναι λίγο μπροστά κ απο 2α κ lift μετά αρχίζει να κλοτσάει το Ts κ λογικά θα ανοίγει η απόσταση υπερ του Ts.........