Τα ευτυχως ήταν ότι 1ον δεν έτρεχα όπως άλλες φορές επειδή εβρεχε και μόνο, και 2ον κατάφερα και το γύρισα και γλίτωσα την κολόνα που είχε εκεί! το φορτηγάκι που τράκαρε μετά εκτός ότι αγόρασε το κράσπεδο όπως εγώ πήρε αγκαλιά και την κολόνα και έπαθε σημαντική ζημιά γιατί πηγαινε με περισσότερα χλμ! επίσης στο ίδιο ακριβώς σημείο έχουν γίνει ΑΠΕΙΡΑ ατυχήματα! σήμερα έτυχαν τα λάδια, όμως άλλες μέρες έχω δει αμάξι στο αντίθετο ρεύμα καρφωμένο σε κολόνα!!! ακόμα και με το πλαι κάθετα στον δρόμο! αυτοί πρέπει να ήταν μεθυσμένοι και να τρέχανε, αλλά με 40χλμ ρε γμτ? αλλά φταίνε και οι πρώτοι που αντι να καθαρίσουν καλά τον δρόμο ρίχνουν μόνο πριονίδια! μεχρι να φύγω από εκεί χτύπησε και ενα Smart πανω! εμένα μου την δίνει που λίγο πριν ειχα δει ποσο γλιστράει ο δρόμος ακόμα και με ολοκαίνουρια λάστιχα που έχω μπροστά και σκεφτόμουνα ότι αν έχει τπτ κάτω δεν την γλιτώνει κανείς! τι το θελα και το σκέφτηκα, δεν πρόλαβα καν να το σκεφτώ και έφυγα λες και ήμουνα σε συγκρουόμενο! και ευτυχώς που βοηθήσανε και οι φίλοι μου και τελείωσαμε σήμερα να λες! αλλιώς θα έτρεχα και την Δευτέρα!
|