Για να δείτε τι μαλ@κας είναι ο έλληνας...Έχω κολήσει σε μια πλατεία, όπου σε έναν από τους δρόμους που καταλήγουν εκεί, έχει λαϊκή αγορά. Νεύρα τσίτα, βάζω όπισθεν και ξεκινάω γρήγορα πριν κοιτάξω πίσω δεξιά...και χτυπάω ένα παρκααρισμενο αγροτικό στην καρότσα του στο πλάι. Ευτυχώς το δικό μου έχει 2 γρατζουνίτσες που ούτε που φαίνονται, αλλα το hilux έπαθε καλή ζημία γδαρσίματα και βαθουλώματα όλη η καρότσα. Αρχίζω και ψάχνω να βρω ποιανού είναι και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ να μου λένε ''μην είσαι μαλακας σήκω και φύγε''. Απίστευτο ρε παιδιά! Τελικά τον βρήκα του έκανα και δήλωση γιατί ζήταγε 700 ευρώ και όλα κομπλέ.
Επεισόδιο 2ο. Είμαι πισω από σκουπιδιάρικο και σε ένα s πέρνει μαζί του ενα παρκαρισμένο bmw. Με τα πολλά κάνω τσαμπουκά στον οδηγό γιατί έφυγε, κλειδώνει την πόρτα στο φορτηγό και με γράφει κανονικα, μου γύρισε το μάτι ανάποδα και με μαζεύανε οι άλλοι που παίρνουν τους κάδους και φυγανε...Τελικά καλώ την αστυνομία και με παρακάλεσαν να περιμένω εκεί το περιπολικό. Μέχρι να έρθει εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης, του λέω τι έγινε και μου λέει ''δε πειράζει μωρε...'' και φεύγει! Άντε βγάλε άκρη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 05-06-10 στις 23:27.
Αιτία: Δεν βρίζουμε...
|