Θέμα
:
Τυχερός μέσα στην ατυχία του
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
25
05-06-10, 15:39
NikiforosGT
Offline:
Moderator
Μοντέλο:
Toyota corolla EE111 turbo
Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Σήμερα το πρωί που πήγαινα στην δουλειά στην λεοφ. Κων/πολως στο Μπουρνάζι μετά την πλατεία εκεί που ο δρόμος κάνει ένα S πριν βγούμε στην Θηβών και είναι εκεί απέναντι και το κτίριο Νομαρχίας Αθηνων, κάποιος είχε τρακάρει στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να σπάσει κάρτερ μάλλον, κάτω είχε πριονίδια και λαδια πολλά τα οποία λόγω της βροχής απλώθηκαν και τα πριονίδια διαλύθηκαν με το νερό. Ετσι όταν πέρασα σχετικά κοντά δεν είχα δει φυσικά από πριν τα πριονίδια να το ψυλιαστώ, ξαφνικά έφαγα μια γλύστρα με 40χλμ αλλά από τον εφνιδιασμό πάτησα και φρένο! το ξέρω ότι έκανα λαλακία και το αμάξι έφυγε στο πεζοδρόμιο! τελικά η ζάντα στράβωσε και στο σημείο εκεί μάλλον έχει ψιλοραγίσει. Εκανα στην άκρη και μετά από λίγο ακούω ΜΠΑΜΜΜΜ και βλέπω ένα φορτηγάκι να καβαλάει το κράσπεδο και να αγοράζει και την κολόνα!! μέχρι να φύγω έπεσε εκεί και ενα σμαρτ! τελικά πηρα τηλ την τροχαία και είπαν πάλι να βάλουν ροκανίδια! τους είπα να στείλουν να το καθαρίσουν γιατί με την βροχή θα γίνουν τα ίδια!
Τελικά μου στράβωσε και το ψαλίδι και ευτυχώς που έχω κάτι φίλους με βουλκανιζατερ και είχαν και μεταχ ζάντες και έβαλα άλλες, βρήκαμε και ψαλίδι με 60 ευρώ σε έναν μαντρα, έκανα και ευθυγράμμιση και καθάρισα συνολικά με 220 ευρώ! πάλι καλά που δεν βρήκε ο προφυλακτήρας στο πεζοδρόμιο και που γλίτωσα και την κολόνα! παραθέτω και τις ανάλογες φωτος.
NikiforosGT
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: NikiforosGT
Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) NikiforosGT