αν και την εχουμε ξανα κανει αυτην την συζητηση,παμε παλι για μια ακομη φορα..
επειδη ειμαι καπνιστης(δυστηχως)θα προσπαθησω να δω το θεμα οσο πιο αντικειμενικα γινεται..
συμφωνω κ εγω με τον νομο αν κ μου την δεινει που ειναι καθαρα για ησπρακτικους λογους γιαυτο αλλωστε ειμαι κ σιγουρος οτι αυτη την φορα θα εφαρμοστει αλλα ναι συμφωνω..
θα ειναι λιγο πακετο στην αρχη αλλα ολα μια συνηθεια ειναι..
ουτε εγω γουσταρω να ειμαι σε ενα club,να με καινε,να φυσουν τον καπνο επανω μου να μην μπορω να ανασανω,να δακρυζουν τα ματια μου και να βρομαω ολος τσιγαρο!ειναι πραγματικα προβλημα απλα καποιος πρεπει να σκεφτει κ τους καπνιστες,να υπαρχει ενας χορος για να καπνισεις,τι θα πει βγες εξω..
το αλλο καλο της υποθεσης ειναι οτι αυτο το μετρο θα κανει αυτους που εχουν σκοπο να αρχησουν το τσιγαρο κ αυτους που τωρα το εχουν αρχησει,να το ξανα σκεφτουν..
ελεος δηλαδη..οπου βλεπεις πιτσιρικαρια ολα με ενα τσιγαρο στο χερι ειναι τα κολοπαιδα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από starlet_4age_bt
γραμμη καταγγελιων...γαματα...δουλευει καλα το χαβιεδικο συστημα..ονειρευεστε να ζουσατε στην γερμανοκρατουμενη ελλαδα?θελατε και σεις να μπορειτε να βαλετε την κουκουλα και να καταδωσετε καποιον συμπατριωτη σας,το γειτονα,την μητερα σας,τον αδερφο σας ρε παιδι μου??τωρα μπορειτε!!!24 ωρες το 24ωρο,μπορειτε και σεις τωρα με ενα και μονο τηλεφωνημα,να καταγγειλετε το γειτονα σας,τον συναδελφο σας,την μητερα σας,ευκολα,ανωνυμα και χωρις κουκουλα!!!τηλερουφιανιλικι!!24ωρο νταβατζιλικη,αμεση ρουφιανια!!!ζηστε και σεις τωρα,αυτο που δεν προλαβατε να ζησετε στην γερμανικη κατοχη!!τηλερουφιανιλικι!!!με την ευγενικη υποστηριξη του υπουργειου χαβιεδισμου και καταπατησης ανθρωπινων δικαιωματων!!!
|
θεικο ποστ..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
.
Πάντως τα λαμόγια που πετάνε τις γόπες στον δρόμο αντί στο τασάκι τους ακόμα συνεχίζουν! σήμερα μου το έκαναν 2-3 και έφαγαν κάτι μούτζες! προσωπικά το θεωρώ την ΜΕΓΙΣΤΗ γυφτιά! ΕΛΕΟΣ ποιά!
|
κατσε ρε νικιφορε γιατι εδω εχεις τρομερο αδικο..
ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν πετανε σκουπιδια κατω αλλα την γοπα τι να την κανω ρε φιλε?να την βαλω στην τσεπη μου?ε μην λεμε κ οτι ναναι..αφου δεν υπαρχει κατι για να την πεταξεις,τι να την κανεις?
πριν μερικες μερες ειχα παει σε ενα στρατοποαιδο για μια ορκομοσια,τις γοπες μου τις πετουσα κατω,δεν μου αρεσε που θα εβαζα ενα καημενο φανταρακι να την μαζεψει μετα αλλα αφου δεν ειχε παπου για να την πεταξω τι να τις εκανα?να ειχα μαζι μου τασακι?