Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-10, 21:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ωραία πράγματα! κάποτε το είχα σκεφτεί για το starlet GT που είχα από πάνω το intercooler! όμως όταν τελικά μόνος μου το κατέβασα μπροστά όχι μόνο δεν έχασα πίεση καθόλου μα καθόλου, όχι μόνο δεν είδα lag, αλλά απεναντίας είδα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στις επιδόσεις λόγω καλύτερης ψύξης! και δεν μου κόστισε ούτε 40 ευρώ! έχω κατεβάσει το μαμα μπροστά! ωραία λύση αλλα θεωρω οτι αξίζει για τα πολλά άλογα και εφόσον πρώτα έχουμε κατεβάσει το intercooler μπροστά! για να χάσεις πίεση πρεπει να γίνουν πολλες ατεχνίες στην κατασκευή σωλήνώσεων, ή να έχεις τρύπια κολάρα, χαλασμένους σφιχτήρες κτλ κτλ. Δεν παίζει αλλιώς να χάνεις! αν θέλει κανείς να δει πως έχω περάσει τις σωληνώσεις ευχαρίστως. Αν και κάπου στο forum τις έχω ανεβάσει. Kαι κάτι άλλο! δεν το θεωρώ και πολύ καλό σαν ιδέα να είναι ζεστό το μοτερ και να χύνονται πάνω του νερά! και έχω δει water injection σε αμάξια με πολλά άλογα και ΜΟΝΟ σε μπροστινά intercooler! δεν λέω φυσικά ότι δεν γίνεται αν είναι από πάνω, αλλά είναι και ένας λόγος που δεν το έκανα και εγώ, εκτός το κόστος.
Απάντηση με παράθεση