Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-10, 20:45
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 425
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ!!! και ο αδερφός μου με νέο AURIS παραλίγο να την πατήσει 2 φορές με το ABS!!! με μικρές ταχύτητες και αργούσε τρομερά να φρενάρει!!! όσο για το χειρόφρενο ξέρω ατόμα προσωπικά που τούμπαραν το αμάξι τους επειδή δεν υπολόγισαν σωστά και βρήκαν σε πεζοδρόμιο!!!! γιαυτό μακριάαααααααααα! (από το χειρόφρενο εννοώ).
μην εισαι απολυτος νικηφορε...και με το χειροφρενο μπορεις να σωθεις και να αποφυγεις οδυνηρες καταστασεις...πχ να σκοτωσεις την υποστροφη οταν το αυτοκινητο σου πεταξει πολλα μουτρα και πας προς τις μπαριερες(αληθεια γινεται αυτο στους τελειους δρομους μας??? ) αλλα σιγουρα σε φρεναρισματα πανικου η αποφυγης εμποδιου πιο σιγουρο ειναι οτι θα χειροτερεψει τα πραγματα...
εγω ξερω παντως και περιπτωση που το χειροφρενο εσωσε...σε θειο μου ειχαν σπασει τα φρενα και πηγαινε με καμια 80αρα και ευτυχως που ειχε απλα ο δρομος τραβηξε χειροφρενο εκμεταλλευτηκε και την απλα του δρομου και τετακιασε επιτηδες το αυτοκινητο γλιτωνοντας μια συγκρουση με αυτους που περιμεναν στο φαναρι...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση