Δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοτερ πως έχει τις αναθυμιάσεις, εγώ έχω 4E-FTE και έχει 2 σωληνάκια επάνω στο καπάκι (ψευδοκάπακο), το ένα πήγαινε στην σκάστρα (την μαμίσια) και έριχνε τις αναθυμιάσεις μέσα στην εισαγωγη αερα (αυτή που έρχεται από την φιλτροχοάνη δλδ) εφόσον είναι η σκάστρα κλειστού τύπου. Εγώ το σωληνάκι τώρα το έχω χύμα έξω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εμένα η άλλη παει στην εισαγωγή μετά την πεταλούδα και οταν βγει το αμάξι κάνει τρελά στο ρελαντί και μια φορά μου έσπασε η γωνίτσα που πάει στο καπάκι και έβαλα χύμα το σωληνάκι και μάντεψε τι έγινε! το ΧΑΟΣ!!! μου γύρισε πίσω τα λάδια απο το καπάκι και τα έριξε μετά την πεταλούδα μέσα στην εισαγωγή δλδ και το μοτερ μου έγινε φριτέζα!!! μιλάμε στον δρόμο ΤΑ ντουμάνια!!! δεν έβλεπε κανείς τίποτα πίσω! τελικά πήγα Toyota και πήρα νέα γωνίτσα και ηταν αντεπίστροφη τελικά!!! μάλλον αυτό που λες και σε εσένα το ίδιο κάνει!!! εννοείτε σωληνάκια τέτοια ΔΕΝ ταπώνεις! ζορίζεις το μοτερ χωρίς λόγο! κόβεις την αναπνοή του στο καπάκι! παραθέτω φωτο από το δικό μου να δεις τα σωληνάκια που λέω.