Θέμα
:
Εθελοντική Αιμοδοσία
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
23
31-05-10, 16:23
Ζήσης
Offline:
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Λοιπόν...........
Είμαι εθελοντής αιμοδότης με κάρτα εδώ κ 4 χρόνια κ δίνω αίμα κάθε 3μηνο απο πέρυσι για τον λόγο οτι έχω αρκετά ψηλώ αιματοκρήτη.....!
Ο λόγος που γράφω σε αυτό το Topic είναι γιατί θα πάω να δώσω αίμα την άλλη εβδομάδα κ με τον σκοπό αυτό να ευαισθητοποιήσω κ άλλα μέλοι που είτε δεν ξέρουν κ μπορούν να μάθουν απ'αυτό, είτε φοβούντε, είτε βαριούντε κ σκέφτηκα αν θέλετε να κάνουμε μια επίσημη επίσκεψη σαν Corollaclub σε ένα νοσοκομείο να δώσουμε όσοι μπορούν κ θέλουν αίμα..........
Αν θέλετε προτήνεται κάποιο νοσοκομείο να πάμε κ με μετρό αν δεν θέλετε με το αυτοκίνητο........!
Οι προηθέσεις για να δώσεις αίμα είναι........
Να έχεις φάει κάτι για πρωινό
Να μην έχεις πάρει κάποιο DEPON ή κάτι παρόμοιο κ να μήν είσαι με πυρετό ή κάποια αδιαθεσία όλη την εβδομάδα
Να μην έχεις πίεση μεγάλη
Να έχετε πάνω απο 40 (χωντρικά-σχετικά)αιματοκρήτη
Θέληση για βοήθεια στο συνάνθροπω!
Κ να μην κάνετε τίποτα που θα σας κουράση................(με ότι αυτό συνεπάγεται
)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από
Corollapatra
άρχισα κατά την διάρκεια των τελευταίων αιμοδοσίων μου να χάνω σχεδόν τις αισθήσεις μου λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία
H λύση φίλε μου Αντρέα είναι η εξής........επειδή το έπαθα κ εγώ στις 2 προ-προηγούμενες αιμοδοσίες
Ζητάς εξαρχής μία γαζούλα με καθαρό οινόπνευμα κ είσπνέοις μέχρι να τελειώσει η αιμοδοσία κ είσαι κ μια χαρά κ δείνεις κ αίμα κ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!!!!
Φιλικά Ζήσης!
10:48
. Αιτία: Edit!!!
Ζήσης
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: Ζήσης
Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) Ζήσης