Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-10, 16:23
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Λοιπόν...........
Είμαι εθελοντής αιμοδότης με κάρτα εδώ κ 4 χρόνια κ δίνω αίμα κάθε 3μηνο απο πέρυσι για τον λόγο οτι έχω αρκετά ψηλώ αιματοκρήτη.....!
Ο λόγος που γράφω σε αυτό το Topic είναι γιατί θα πάω να δώσω αίμα την άλλη εβδομάδα κ με τον σκοπό αυτό να ευαισθητοποιήσω κ άλλα μέλοι που είτε δεν ξέρουν κ μπορούν να μάθουν απ'αυτό, είτε φοβούντε, είτε βαριούντε κ σκέφτηκα αν θέλετε να κάνουμε μια επίσημη επίσκεψη σαν Corollaclub σε ένα νοσοκομείο να δώσουμε όσοι μπορούν κ θέλουν αίμα..........
Αν θέλετε προτήνεται κάποιο νοσοκομείο να πάμε κ με μετρό αν δεν θέλετε με το αυτοκίνητο........!

Οι προηθέσεις για να δώσεις αίμα είναι........
  1. Να έχεις φάει κάτι για πρωινό
  2. Να μην έχεις πάρει κάποιο DEPON ή κάτι παρόμοιο κ να μήν είσαι με πυρετό ή κάποια αδιαθεσία όλη την εβδομάδα
  3. Να μην έχεις πίεση μεγάλη
  4. Να έχετε πάνω απο 40 (χωντρικά-σχετικά)αιματοκρήτη
  5. Θέληση για βοήθεια στο συνάνθροπω!
  6. Κ να μην κάνετε τίποτα που θα σας κουράση................(με ότι αυτό συνεπάγεται)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollapatra
άρχισα κατά την διάρκεια των τελευταίων αιμοδοσίων μου να χάνω σχεδόν τις αισθήσεις μου λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία
H λύση φίλε μου Αντρέα είναι η εξής........επειδή το έπαθα κ εγώ στις 2 προ-προηγούμενες αιμοδοσίες
Ζητάς εξαρχής μία γαζούλα με καθαρό οινόπνευμα κ είσπνέοις μέχρι να τελειώσει η αιμοδοσία κ είσαι κ μια χαρά κ δείνεις κ αίμα κ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!!!!

Φιλικά Ζήσης!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 02-06-10 στις 10:48. Αιτία: Edit!!!
Απάντηση με παράθεση