ενα παρατημένο αμάξι ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ αν είδες που δεν φέρει τίποτα διακριτικό και φυσικά ΔΕΝ εχει πινακίδες και είναι διαλυμένο και στην ίδια θεση για χρόνια δεν είναι περιουσία κανενός παρά λαμαρίνες για πέταμα και αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το μαζέψει να φύγει η βρώμα από τον δρόμο καλά έκανε ο γυφτος και το μάζεψε! όσο για το σηματάκι δεν είναι το θέμα τι αρέσει σε εμάς αλλά τι λέει ο νόμος! είπε κανείς ότι εμένα μου αρέσει να το κολάω? και οι πινακίδες δεν μου αρέσουν και δείχνουν χαλια αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τις έχουμε πανω στο αμάξι μας βιδωμένες! οπως και τα τέλη κυκλοφορίας κολλημένα. Αν θέλουν σε γράφουν πάντως, και σε περίπτωση που ΔΕΝ φαίνεται αν θέλει καποιος καλοπροέρετος γειτονας σου αν δεν κουνας το αμάξι σου για καιρό από την θεση του, παίρνει τηλ για παρατημένο και άντε αποδειξε εσύ μετά ότι δεν είναι! εσυ μετα θα τρέχεις στον δήμο οταν σου βάλουν αυτοκόλλητο για εγκατελημένο όχημα. Οπως είπα έτσι είναι στον δημο αθηναίων που ανήκω εγώ, δεν γνωρίζω άλλοι δήμοι τι κάνουν! και προσωπικά έχω πάρει ΑΠΕΙΡΑ τηλέφωνα για αμάξια χωρίς τέλη παρατημένα και τα περισσότερα έφεραν πινακίδες και τα μάζεψαν! τώρα πολλοί για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας πήγαν και παρέδοσαν πινακίδες (νομίζω για έναν χρόνο είναι αυτό?) και ΚΑΚΩΣ και παράνομα άφησαν αμάξια στον δρόμο παρκαρισμένα! (εφόσον από το νόμο όσα αμάξια δεν φέρουν κολλημένο σήμα τελών κυκλοφορίας δεν επιτρέπεται να είναι παρκαρισμένα σε δημόσιους χώρους) δεν το είπαν και απο την αρχή οι εφορίες και μετά γυρνάνε και λένε ότι πρέπει να τους πηγαίνουν αποδεικτικό ότι έχουν ιδιωτικό χώρο να αφήσουν το αμάξι ή ότι νοικιάζουν παρκινγ! λίγο αργά το σκέφτηκαν!
|