ρε παιδια μην τρελενεστε δεν ειναι και τοοοοοσο χαζοι η μπατσοι...ενα σημα απο μονο του δεν λεει κατι πρεπει να συνοδευεται με την αποδειξη εισπαραξης που γραφει και πινακιδες, ειπαμε, δεν εχω σκετο αυτοκολλιτακι...
Οσο για το κολλημα με συγχωριτε αλλα αφηστε με να εχω δικη μου αποψη περι καρναβαλιων γιατι για εμενα ΕΙΝΑΙ καρναβαλι η ιδεα και μονο... εχω κανει και στο εξωτερικο και δεν εχω δει πουθενα να πληρωνουν για να χρησιμοποιουν τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρομους(οπως και τα διοδια επισης αλλα ας μην το κανουμε θεμα).
Στην τελικη αμα το πατε ετσι αγοραζω καθε χρονο ενα σηματακι(η και ακομα καλυτερα φτιαχνω ψευτικο με τα σουπερ μεσα που διαθετω(θα πει καποιος)) και το κολλαω....αυτο μου δινει το δικαιωμα να μην το μετακινησω καθολου για εναν ολοκληρο χρονο?????????????????????? ελεος.
Νικηφορε δεν θα συμβουλευα ποτε κανεναν να φωναξει γυφτο γιατι αν το κανεις ενω φερει πινακιδες την πατησες σε περιπτωση που σε βρει ο αλλος... μονον μια δημοσια υπερεσια μπορει να κανει κατι τετοιο αλλα μετα απο προειδοποιητικο αυτοκολλητο στο τζαμι οπως προειπαμε. Καταλαβαινω την αγανακτηση σου αν μενεις Πειραια, εγω μερικες φορες που ειχα παει εκανα αμαν και πω να βρω παρκιν αλλα ''δεν απλωσα'' χερι στην ξενη περιουσια(γιατι οταν φωναζεις τον γυφτο να το παρει αυτο κανεις).
|