Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-10, 18:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όπως τα λες είναι! έτσι τα είπε! με λίγα λόγια ότι και να κάνω στο μοτερ και να ανεβάσω άλογα αυτόματα ανεβάζει και στο υγραέριο και δεν έχει πρόβλημα!
ξέχασα να πω ότι αν θέλει κανείς το συγκεκριμένο συνεργείο με PM να σας πω στοιχεία του. Ρωτησα αν δέχετε δόσεις και είπε ότι θέλει 50% μπροστά και 50% μετά την εγκατάσταση και δίνει χαρτιά κτλ και πάμε υπουργείο και το δηλώνουμε και μετά περνάμε και κτεο. Με τα λίγα εμένα θα μου πήγαινε ΠΑΝΩ από 2500 ευρώ!!! και με την αύξηση ΦΠΑ κτλ κτλ μπορεί και στα 2800!!! όταν το αμάξι το έχω πάρει 4.700 δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να δώσω τόσα ευρώ!!! κρίμα και το είχα συμπαθήσει το υγραέριο! επίσης μου είπε ότι στην Ελλάδα θα έπρεπε αυτά τα αμάξια να κρίνονται ως υβριδικά και να πέρνουν και επιδότηση εγκατάστασης όπως σε άλλες χώρες!!! για μια άλλη φορά βλέπουμε ότι στην Ελλάδα είναι λακαμάδες όλοι και σε υποχρώνουν να μένεις στο χειρότερο, δλδ να βγάζουμε ρύπους από την στιγμή που με το υγραέριο έχουμε έως και 70% λιγότερους ρύπους!!! φανταστείτε ΜΟΝΟ στην Αθήνα να είχαμε υγραέριο τι λιγοτερα καυσαέρια και νεφος θα είχαμε! το ξέρετε ότι πχ στην Ρώμη μέσα αν δεν έχεις ηλεκτρικό αμάξι ή με υγραέριο απλά με βενζίνη δεν κυκλοφορείς??? αλλά έτσι είναι εδω υπάρχουν συμφέροντα!
Απάντηση με παράθεση