Μπραβο φιλαρακι μακαρι.κοιταξε και μια αλλη παραμετρο που πολλοι ξεχναμε.λυσε το κολαρο που καταληγει στην πεταλουδα ετσι ωστε να εχεις την πεταλουδα μπροστα σου.στην συνεχεια ανοιξε την πεταλουδα και κοιτα μεσα τι χρωμα εχει η τριφτην λιγο με το χερι σου.αν δεις και ειναι τιγκα στην μαυριλα καθαρισε την καλα και παντου με ενα στεγνο πανι η πανι και οινοπνευμα.μην ριξεις μεσα σε καμοια περιπτωση σπρευ καθαρισμου καρμπιρατερ η οτιδηποτε αλλο.η πεταλουδα καθαριζεται με το αμαξι σβηστο με ενα πανι καθαρο και καθαρο οινοπνευμα αλλα μονο στο πανακι οινοπνευμα μην αρχισεις και του ριχνεις μεσα με το μπουκαλι.
Αν κανεις και αυτο(αν δεν το εχεις κανει ποτε)πιστευω οτι και παλι θα δεις καποια διαφορα προς το καλυτερο.τουλαχιστον οταν ειχα βενζινη εγω την καθαριζα συχνα γιατι πιανει καπνα τωρα με το υγραεριο δεν πιανει το παραμικρο.
Κανε και αυτο που σου ειπα και μετα κανε μια καλη βολτα να το ανοιξεις και πες μου εντυπωσεις.
PS...τωρα μολις μου ηρθε στο μυαλο κατι.επειδη το αμαξι καιει αρκετο λαδι μηπως ο καταλυτης σου δεν ειναι καταλυτης αλλα φριτεζα λαδιου και εχει φραξει τελειως και εχει σαν συνεπεια το αμαξι να μην αναπνεει?
|