καλησπερα σε ολα τα παιδια και απο εμενα.
να πω και εγω την γνωμη μου μιας και εχω το ιδιο αμαξι αλλα 1.4
καταρχην πιστευω 100% οτι το προβλημα δεν ειναι στον εγκεφαλο οπως υποθηκε ποιο κατω μιας και φορας ντενσο και οχι τους προβληματικους μποσς.
2ον.δεν εχεις προβλημα στα μπεκ κατα 90% εκτος και αν χρησιμοποιεις προσθετα βενζινης η σου εχουνε βαλει προηγουμενος νερο αντι βενζινη.
3ον.στο φιλτροκουτι σου υπαρχει ενας αισθητηρας αερος.τον αφαιρεις με ενα σταυροκατσαβιδο 2 βιδες ειναι και κατοπιν τον πλενεις καλα με καθαρο οινοπνευμα.(ριχτου με πιεση γιατι πιανει μακα αλλα μην βαλεις μεσα κατσαβιδια και αιχμηρα αντικειμενα)κατοπιν φυσα τον καλα να στεγνωσει και ξανα βαλτον.
αν παλι το προβλημα συνεχιζει τοτε υπαρχουν 2 εκδοχες.η το γραναζι του ββτι η το ποτενσιομετρο της πεταλουδας που για μενα ειναι το πιο πιθανο.
στο γραναζι του ββτι αν εχεις προβλημα θα το καταλαβεις αν βαζωντας 3η στις 2500 στροφες και φορτωνοντας με τερμα γκαζι αφενος δεν θα νιωσεις το τιναγμα του αυτοκινητου και αφετερου καπου στις 4200 θα νιωσεις ενα μπερδεμα αισθητο.
στην πεταλουδα τωρα αν εχεις προβλημα (που κατα 90% εκει εχεισ προβλημα)οταν δινεις τερμα γκαζι αντι να δινει φουλ ρευμα στα μπουζι δινει το μισο αρα προβλημα καυσης.
θα σου προτεινα να ελεγξεις οπτικα και τα μπουζι μιας και λες οτι το αμαξι τσιμπαει λαδια και μαλιστα αρκετα μην τυχον ειναι γεματα μακα και δεν δουλευουν σωστα.
ξεκινα πρωτα καθαρισε αισθητηρα που ειναι πολυ σημαντικος και στην συνεχεια πιασε μπουζι αισθητηρα πεταλουδας και γραναζι ββτι.
αν θες εχω μεταχειρισμενο αισθητηρα αερος που τον ειχα αλλαξει χωρις να ειχε προβλημα.αν θες στειλε πμ να στον δωσω η να το δουμε απο κοντα μαζι.
|