Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-05-10, 22:52
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σε παρομοια φαση με τη δικη σου Μπαμπη την εχω γλυτωσει μονο και μονο λογω του χειροφρενου..

Ημουν σε βρεγμενο δρομο.Ευθεια και στο τελος διασταυρωση, μονο που ειχες επιλογη μονο για δεξια η αριστερα. Ευθεια φτιαχνοταν ακομα και ειχε μισο μετρο σκαλοπατι. Η ασφαλτος εκανε ενα ανεπαισθητο σκαλοπατακι στο οποιο αλλαζε το οδοστρωμα και γινοταν γυαλι.. Το σκαλοπατακι αυτο ηταν περιπου στα εκατο μετρα απο τη διασταυρωση.

Δεν ελαβα υποψιν μου οτι τα λαστιχα ηταν στα τελευταια τους και πηγαινα λιγο παραπανω απο οτι επρεπε.. ξεκινησα το φρενο πριν απο το σκαλοπατακι (με 3η) και ακομη κι εκει κολλησαν και οι 4 τροχοι (δεν εχω ABS), με το που κατεβασα δευτερα και περασα και το σκαλοπατακι...δεν εκοβε πουθενα..

Τραβηξα χειροφρενακι και το γυρισα, (ειχε μεγαλη απλα, δυομιση λωριδες περιπου, αλλα παρολα αυτα μειναμε στη δικη μας). Το αμαξι γυρισε μιαμιση στροφη και σταματησε γυρω στα 3-4 μετρα πριν τελειωσει ο δρομος.

Πιστευω πως αν δεν ειχα τραβηξει χειροφρενο χαλαρα θα ειχα φυγει ευθεια μεσα..
Βεβαια ισως δεν ειναι ολες οι συνθηκες σωστες για χειροφρενο.. Αλλα αν ξερεις οτι θα σε σταματησει γρηγοροτερα και πιστευεις πως δεν θα χασεις ευκολα τον ελεγχο, ειμαι υπερ!

Για ολα τα παραπανω καταληγουμε σε ενα συμπερασμα! Καντε εξασκηση!!!!!!

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση