Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-10, 10:42
malliaros Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
malliaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Το είχα πει από την αρχη αυτό! ότι μπορεί να είναι map sensor ή ΑFC (air fuel meter) άναλογα τι έχει πάνω το μοτερ αυτό γιατί δεν το γνωρίζω! τα service manuals έχουν μέσα τρόπους με απλό πολύμετρο να μετρήσουμε να δούμε αν έχουμε πρόβλημα σε αυτά!

Θα πω και κάτι άλλο που έτυχε σε εμένα, λόγω αλλαγη μοτερ η ντίζα γκαζιού ήταν μακριά και ενώ το γκάζι το πατούσα τέρμα άνοιγε η μισή πεταλούδα!!! εμένα μου έδινε την εντυπωση οτι μπούκωνε και δεν πήγαινε!!! ούτε ανηφόρα με 1η δεν ανέβαινε αν είχα ανοιχτό και το A/C! θέλω να πω να ελέγξεις την ντίζα του γκαζιού αν έχει ξεσφίξει ή αν είναι πολύ χαλαρή! ή δοκίμασε από μπροστά και με το χέρι να δεις ανοίγοκλείνει κανονικά η πεταλούδα?

οταν ειχα το σταρλετ με το μαμα μοτερ ειχε εναν αισθητήρα μεσα στο φιλτροκουτι και επειδη έβαλα φιλτροχοανη θεώρησα ότι δεν χρειαζεται και το ειχα ξηλωσει! περιττο να πω ότι το αμάξι με τέρμα γκαζι μετά τα 100-120χλμ απλά δεν τράβαγε!!! σερνότανε!!!! σε έναν μηχανικο το είχα πει και μου είπε να κάνω μια τρυπα στην σωλήνα την πλαστική πριν την χοάνη να το βάλω εκεί. Οταν το έκανα ως δια μαγείας το πρόβλημα απλά εξαφανίστηκε!!! μήπως και σε σενα ο αισθητήρας αυτός είναι?
θα το ελενξω αυτο με την ντιζα κ συγκεκριμενα θα βαλω την γυναικα μου να πατησει τερμα το γκαζι ( σβηστω το αμαξι ) για να δω εαν ανοιγει η πεταλουδα τερμα! εγω δεν εχω φιλτροχοανη απλα ενα φιλτρο K&N στο φιλτροκουτι!κ η μηχανη δεν εχει αλλαχτη ποτε ειναι η μαμα!
εαν κ εγω πιστευω οτι καποιος αισθητηρας φταιει, αλλα δεν ξερω ποιος κ γιατι δεν εχει αναψει καποιο λαμπακι!
Απάντηση με παράθεση