Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-10, 17:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
nikos_adamo δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις! είναι κάποιος και σου ζητάει ανταλλαγή hotbits με AGΧ+ελατήρια που έχεις εσύ ? και πως γίνεται ο αλλος να τις έχει σε celica του 88? και πως κάνουν στην corolla σου???
και εμένα μου είχε τύχει τέτοια ανταλλαγή και το παιδί τις είχε 1 week!!! και να του δώσω +500 ευρώ εμένα είχε και μαμα ελατήρια με τα AGX, και μετά από βόλτα ΔΕΝ ήθελα! και ο λόγος είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ διάβασμα του δρόμου που για τα γούστα μου coilovers και άνεση είναι τσακωμένα πράγματα δεν πάνε μαζί, προσοχή ΔΕΝ κοπανάνε! αυτό είναι άλλο πράγμα, απλά έχεις μια πολύ αγωνιστική αίσθηση και το αμάξωμα ταλαντώνετε πολυ εύντονα. Ειδικά στις hotbits το ένιωθα από τα 10χλμ! προσωπικά με ενόχλησε τόσο που δεν τις ήθελα ακόμα και σαν απλή ανταλλαγή. Σε άλλες μάρκες δεν είναι ίσως τόσο έντονο, εξαρτάτε και τις ρυθμίσεις πάντως στις coilvers ΠΑΝΤΑ υπάρχει αυτή η αίσθηση! αν σε ενοχλεί μην βάλεις και άσε αυτά που έχεις! πιστεψε με είναι πολύ ποιο άνετα! το παιδί που σου λέω μέσα σε 1 week έκλαιγε τα λεφτά του! δεν του άρεσε καθόλου για ταξίδια! και δοκιμές σε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις! μιλάω για τις hotbits DT1 με εξωτερικές φιάλες αζώτου.
Απάντηση με παράθεση