Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-10, 15:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εχεις απολυτο δικιο. Και εγω εχω σωθει σε παρομοια περιπτωση.
Συγκεκριμενα, εψαχνα για παρκιν γυρω απο το σπιτι μου και επειδη ημουν αφωσιωμενος να δω που εχει κενα, αν φευγει κανενας κτλπ δεν "καλοσταματησα" σε ενα ΣΤΟΠ και περασα λιγο γρηγορα. (Δεν ηταν στοπ που σε εβγαζε σε κεντρικο δρομο - εδινε απλα προτεραιοτητα σε αυτους που μπαινανε στο Τζανειο Νοσοκομειο). Για κακη μου τυχη περνωντας το ΣΤΟΠ εκοψα ενα περιπολικο...
Με σταματησαν και φυσικα τους εξηγησα ευγενικοτατα πως εψαχνα για θεση, και πως ειναι μεγαλο το προβλημα για παρκιν στην περιοχη, και πως ψαχνω ενα μισαωρο και δεν βρισκω κτλπ κτλπ λεγοντας τους παραλληλα πως εχουν δικιο. Τους μιλησα απλα, σωστα και με ευγενεια (οχι παρακαλια). Με ειδανε και μια χαρα παληκαρι, ουτε πιωμενο, ουτε να κανω μαγκιες. Το τμημα ειναι κοντα στην περιοχη και ξερουν τιπροβλημα υπαρχει με το παρκιν, οποτε και απλα μου κανανε μια συσταση και με καληνυχτησανε αντι να μου ριξουν κανενα προστιμο.

Το εχω κανει κουβεντα με πολλους αυτο. Αν εισαι σωστος και ευγενικος σιγουρα θα σε δουνε με αλλο ματι. Οι περισσοτεροι ειναι παληκαρια στην ηλικια μας.
Απάντηση με παράθεση