Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOS.99
Για εμενα το τοπ ηταν MUSTANG COBRΑ SHELBY στην αμερικη απλα το αμαξι ηταν τελειο,
FORD SIERRA COSWORTH 4χ4 του πατερα απλα το κτηνος και θελω να πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα εχω ενα στην κατοχη μου και εγω..
PORSCHE CAYENNE GEMBALLA τα συνδιαζε ολα ισως μια μερα αν γινω καπετανιος να παρω ενα.
ολο το πασχα κυκλοφορουσα με της κοπελας μου BMW E92 M3 SCHNITZER 500hp πρωτη φορα οδηγουσα πισοκουνα και και απλα το αγαπησα απο φρενα τελειο κρατημα υπεροχα αλλα αυτο που τα εσπαγε ηταν ο ηχος του κηνητηρα.
και τελευταιο που χαραχτηκε και δεν θα φυγει απο το μυαλο μου ειναι STARLET GLANZA 2.7bar 450hp κολλητος του πατερα, η δυναμη που ειχε το αμαξι ελπιζω να την αποκτησω και εγω μια μερα,ηταν ασυληπτο το αμαξι ξεμπαζονε τον δρομο
continue
|
φιλε μου χωρις παρεξηγηση...αλλα αυτα εγιναν στον κοσμο τον πραγματικο ή σε καποιο παραμυθι μεσα? ειδικα αυτο με το σταρλετ για πες μου σε παρακαλω απο που ειναι το αμαξι και διαφορα χαρακτηριστικα..γιατι σταρλετ και 2.7 πιεση δεν παιζει εν ελλαδι και γενικα πουθενα ακομη και αυοτ που τρεχει ντραγσκτερ ειναι αν οχι λιγοτερα τοσα αλογα..