Θέμα: Οδήγησα...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-10, 20:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Starlet GT '95 4Ε-FTE σχεδόν μαμά, αυτό που είχα δλδ πριν την corolla που τωρα κληρονόμισε το πολύ καλο μοτεράκι του! η σύγκριση είναι άμεση με την corolla, το starlet ήταν αρκετά καλύτερο ΜΟΝΟ σε επιταχύνσεις και εκκινήσεις λόγω βάρους κυρίως αλλά και παλιότερα όταν του είχα 185/55/14 και κοντό σασμαν απλά σκότωνε για κόντρες "φανάρι-φανάρι" σε ταξίδια σου έβγαζε την πίστη όμως λόγω σασμαν και buckets. Σε γενικές καλό καθαρό japan, γρηγορο κτλ, αλλά από άνεση δεν έχει σαν της corolla σε χώρους κτλ, και το σύστημα ανάρτησης πίσω δεν συγκρίνεται με αυτό της corollas μου τώρα.

Starlet Glanza '99 4E-FTE 2ο στάδιο, τρελή δύναμη, τρελή ροπή, φοβερό στήσιμο για πίστα κτλ, τα βάζει άνετα με μεγαλύτερα, δυνατότερα και πολύ ακριβότερα αμάξια, όμως υστερούσε σε άνεση και φυσικά σε χώρους, και θες και ένα βυτιοφόρο από πίσω! γιαυτό ο ιδιοκτήτης και φίλος μου εχει και δεύτερο αμάξι!

Micra Jive 1000cc 1997 του πατέρα μου 1000cc, απλά δεν πάει βήμα!!!!! καλο αν θες πολύ οικονομία και πραγματικά εκτός τα αναλώσιμα δεν έχει βγάλει κανένα μα κανένα πρόβλημα! japan power λέμε!

Suzuki swift 1000cc 2000 μοντέλο το παλιο του αδερφού μου ισχύει ακριβώς ότι με το micra, εντύπωση μου έκανε ότι έστριβε καλύτερα!!! είχε ψαλίδια και πίσω!

Auris 1.3 101hp το νέο αμάξι του μπρο μου, πολυ καλό σε άνεση, χώρους, αυτοματισμούς κτλ κτλ όμως δεν πάει όσο περίμενα από τα 101hp! το σταρλετ όταν το είχα μαμα 75hp ήταν καλύτερο σε επιδόσεις κινητήρα, υποθέτω ότι όταν στρώσει καλά θα ανοίξει το μοτερ και θα τραβάει καλύτερα! όμως πραγματικά είναι πολύ καλο αμάξι και πάρα πολύ οικονομικό πάνω από όλα!
Απάντηση με παράθεση