Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-10, 20:48
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι λακαμάδες, απλά βαριόνται είτε να κάνουν δήλωση κτλ, είτε μήπως τους ανέβει η τιμή στην ασφαλειά τους κτλ κτλ. αν δεν έχεις μικτή που οι περισσότεροι δεν έχουμε μετά τα πληρώνουμε από την τσέπη μας. Τι να πει κανείς....να μην σου τύχει είναι!
Δεν είπα ότι τον μπροστινό προφυλακτήρα τον έβαψα μόνος μου τον έχω κάνει χάλια (δεν με νοιάζει κιόλας) και ήδη μου τον έχουν χτυπήσει 10 φορες σίγουρα όλο άλλα χρώματα έχει πάνω! δεν παθαίνει τπτ αυτός για το ιντερκουλερ φοβάμαι μην το τρυπήσουν γιατί θα τους πάρει ο διάολος άμα τους πιάσω! επίσης τα χειρότερα τα κάνουν με κοτσαδόρους!
μια φορα σχολαω από την δουλεια πάω να πάρω το σταρλετ τότε, τι να δω σκασμένο το πίσω λάστιχο! πάω να βγάλω την ρεζέρβα και που να βγει!!! με ΤΙΠΟΤΑ! με τα πολλά βλέπω την λαμαρίνα να ακουμπάει πάνω της!!!! τελικά είδα και έπαθα να την βγάλω και μετά ΔΕΝ έκλεινε το πορτ μπαγκαζ!!!! ανακάλυψα ότι χωρίς να γίνει ζημια στον πίσω προφυλακτήρα κάποιος πανηλίθιος είχε παρκάρει από πισω μου με την όπιστεν και με κοτσαδόρο μου έμπασε μέσα την ποδιά!!!! αρκετα μιλαμε για πάνω απο 5cm!!! δεν τον βρήκα αλλιώς θα του $$$#%$#%$#^%$^. Επεσε μετά σφυριά που καστάνησε και βάψιμο εσωτερικό με σπρευ και όλα καλα! τι να κάνουμε γίναμε και φανοποιοι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-04-10 στις 20:55.
Απάντηση με παράθεση