Θέμα: Ποιό Netbook?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-10, 00:43
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρίξε και μια ματιά στο Stock House του E-Shop!Πριν απο 2 μήνες και κάτι..βρήκα ένα λαπτοπάκι της Acer πού είχε κανονικά 280 ευρώ και το πήρα 200 με δωρέαν έξοδα αποστολής και κανονικά όλα στο κουτί του!Τους πήρα τηλέφωνο πριν το παραγγείλω να δω αν το έχουν χρησιμοποιήσει,αν είχε κάποιο πρόβλημα και το έιχε γυρίσει κανείς πίσω και τα σχετικά..και μου λένε είναι καινούργιο!Απλά τα προϊόντα που έχουν ελλατωματική συσκευασία δεν μπορούμε να τα πουλήσουμε στην κανονική τιμή και τα δίνουμε πιο φθηνά!Οποτε το παράγγειλα με την μια με αντικαταβόλη..το παράγγειλα μέσω ίντερνετ παρασκευή βράδυ και ήρθε ή την Δευτέρα ή την Τρίτη το μεσημεράκι!Άπλα το μόνο κακό είναι οτι αντί για 1 χρόνο εγγύηση μου είχαν 6 μήνες!δεν με χάλασε όμως..Το λαπτοπάκι ήταν μια χαρά..απλά η συσκεύασια ήταν κάπως χαλασμένη και ανοιγμένη!Το λαπτοπάκι ήταν πεντακάθαρο όμως..δεν είχε τπτ!Εγώ πήρα το συγκεκριμένο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...SEASHELL-WHITE
Αγόρασα και απο το συγκεκριμένο μαγαζί 2gb ram και την έβαλα στο λαπτοπάκι και μετά του έβαλα και Win7(κατεβασμένα απο το ίντερνετ) και νομίζω πως πάει αρκετά καλά!Άμα θέλετε κάποια ερώτηση σχετικά με λαπτοπάκι,την Ram ή πως βάζεις άλλα Windows πείτε μου!

Edit : Απλά θέλει λίγο συχνό ψάξιμο..βάζουν συνέχεια λαπτοπάκια και τα τσιμπάνε με την μία!Όποιος προλάβει πρόλαβε!Εκείνη την μέρα που παράγγειλα το δικό μου είχαν βάλει ένα αλλό το οποίο ήταν κάπως χειρότερο με τα ίδια λεφτά..και μέχρι να πάρω τηλ και να ρωτήσω είχε εξαφανιστεί και έιχαν βάλει αυτό που τελικά πήρα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 16-04-10 στις 00:48.
Απάντηση με παράθεση