Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Sparti
motul βαζο και εγο παιδια αλλα δεν βαζο το 300v βαζο ενα που λεγετε turbolight 10 40 τορα δεν ξερο τι διαφορα εχει με το αλλο....ευχαριστο για οσα μου ειπατε το προβλημα μου ειναι οτι μου το καιει καπου στο 1λ.στα 1000χιλ.και εκτοσ οτι μου βγαζει μαυριλα στον κοφτη που μου λετε ειναι λογικο μου βγαζει κ μπλε καπνο που θα πει λαδι...τορα το μοτερ μου εχει καπου στισ 120000χιλ.και ο προιγουμενοσ που το ειχε ειχε αλλαξει καπακι βαλβιδεσ τσιμοθχακια ειναι καινοθρια και μου ειπε οτι τα πιστονια ειναι σαν καινοθρια δεν ειχαν πιασει μαυριλα καθολου τι λετε να ειναι ελατηρια;;κανα χαραγμα στον κυλινδρο δεν πιστευο...τορα απο βδομαδα θα λιθει μηποσ ξερετε κ κανα κοστοσ να ετοιμαστο;;;;ευχαριστο!!  
|
γνωμη μου φιλε εχουν κολησει τα ελατηρια του λαδιου στα πιστονια γι'αυτο σε καει λαδια! τωρα η επισκευει θα σου κοστισει σε καλο μηχανικο χωρις να σε γδαρει 700 με 800 ευρο![ χωρις να σου αλλαξη πιστονια ] ελατηρια, κουζινετα, το ημι σετ φλαντζων, καθαρισμα το κεφαλαρι κ η δουλεια του! κανονισε να τα παρεις ολλα αντιπρωσοπιας για να πετυχη η επισκευει αλλιως θα εχεις προβλημα, θα σε καει παλι λαδια εαν βαλεις after market!