επειδη και εγω ειμαι ερωτευμενος με το αμαξι μου και δεν θελω να το αλλαξω και επειδη μ'αρεσουν και οι μετατροπες και τα σκαλισματα λογω και της δουλειας μου βεβαια,οταν ψαχνομουν για πιο οικονομικες μετακινησεις περασα και απο το υγραεριο.τα εβαλα ολα κατω λοιπον και αποφασισα να παρω αλλο ενα αυτοκινητο παλιο χιλιαρακι 5.3 λτρ/χλμ με 900 ε . αποτελεσμα : η κουκλα ειναι αραχτη στο γκαραζ με μηδενικες φθορες,πραγμα που δεν εχει υπολογισει κανεις σας. και το μπουρδελ@κι τρωει ολες τις λακουβες και τον καθε βλακα και ηλιθιο που νομιζει οτι ξερει να οδηγει.και πολλα αλλα ωρες να ειχα να λεω... Οικονομικο αποτελεσμα:ο κολλητος μου με το αλμερα 1600
που προσφατα το εκανε υγραεριο ειχε εξοδα (παγια-ασφαλειες-βενζινες κτλ-κτλ) τον τελευταιο χρονο 243 ευρω λιγοτερα (χωρις να υπολογισουμε τις φθορες στο "αγαπημενο" του τουτου και χωρις να υπολογισουμε την αγορα μου 900 ε και την δικη του μετατροπη 1400 ε. Ε ναι λοιπον την 100 αρα που βαζω στο κορολλακι μου δεν την λυπαμαι ουτε στις ξεκαβλωτικες πισωκινητες πλαγιολισθαινουσες βολτες μου ουτε στα ταξιδια μου.Σημειωτεο οτι η χρηματικη διαφορα θα ηταν μικροτερη αν δεν εβαζα 100 αρα! 243 ευρω κυριοι εδωσα περισσοτερα το 2009 και εχω 2 αμαξια. το μικρο παλιο και φθηνο με ηλιθιωδως φθηνα ανταλλακτικα(ΦΙΑΤ) εγραψε 16000 χλμ για δουλεια και αγγαρειες και το κ@βλ@κι εγραψε κοντα 3000. και ειμαι σιγουρος πως θα με πειτε υπερβολικο.θελετε οκνομικη μετακινηση? παρτε μμμ παρτε παπι παρτε τα ποδια σας παρτε τα βουνα .οτι και να κανετε στα πολυαγαπημενα σας τουτου θα γραφουν ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ no offence guys.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 06-04-10 στις 11:10.
Αιτία: Δεν βρίζουμε...
|