31-03-10, 14:53
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS2281
Φιλε μου παλι καλα που η αδερφη σου δεν ηταν μεσα εκεινη την ωρα....αγιο ειχε!!!
Απ'οσο γνωριζω με το που γινει φιλικη δηλωση εσυ αποζημιωνεσαι αμεσα απο την ασφαλιστικη σου(αν ειναι καλη και οχι λαμογιο) και μετα η ασφαλιστικη σου περνει τα λεφτα απο της αλλης.
Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θα γινει φιλικη δηλωση και δεν θα τρεχεις δικαστηρια με την πιλοτο του F16/atos  γιατι εκει 8α φας καμια 3 ετια στην ξεφτυλα για να παρεις τα λεφτα σου....
Τωρα η αποζημιωση ψιλοπαιζεται.....αν ειναι 1.4 υπολογιζε γυρο στα 6-7 χιλιαρικα,αν ειναι 1.6 γυρο στα 7-9.....αν ειναι TS....ποσο δινεις το μοτερ? 
Καλα ξεμπερδεματα man!
|
Φιλική δήλωση γίνεται για ποσό ζημίας μέχρι 3 ή 6.000 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Από εκεί και πάνω, λειτουργεί η παραδοσιακή, σιχαμένη, ψυχοφθόρα, απαράδεκτη διαδικασία: Παρ' ότι δεν φταις, χάνεις χρήματα από την τσέπη σου και υφίστασαι σκατ0ταλαιπωρία του κερατά, και χάνεις κάτι που πρόσεχες και σε εξυπηρετούσε.
Όσο για την αποζημίωση που θα πάρεις, τα ποσά είναι γελοία, σε σχέση με την πραγματική αξία του αυτοκινήτου σου. Και για να γίνω σαφής, οι ιθύνοντες νόες των ασφαλιστικών, έχουν βρει το κολπάκι με το Auto Τρίτη, και επιλέγουν τη χαμηλότερη δημοσιευμένη τιμή, από το χειρότερο χρέπι που έχει την ηλικία του δικού σου αυτοκινήτου.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, ενώ η τιμή που πουλούσαν οι ιδιώτες την παλιά TS μου (όταν με τράκαρε ένα κwλόπαιδο) ήταν στις 15.000, η ασφαλιστική μου έδωσε 10.000 και το αυτοκίνητο, μετά από προσφυγή μου στην ΕΠΕΙΑ και πάροδο ενός τετραμήνου -διότι έκαναν τους κινέζους-.
Για ενοικίαση αυτοκινήτου, μην τρέφεις φρούδες ελπίδες.
Αν πας δικαστικώς, θα πάρεις κάποια χρήματα παραπάνω από την αξία του αυτοκινήτου, αλλά με τα έξοδα δικηγόρου κλπ, θα βγεις πάλι χαμένος, ενώ θα έχεις μείνει και μερικά χρόνια χωρίς αυτοκίνητο. Μην ξεχνάς, ότι κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει αρκετούς δικηγόρους τους οποίους πληρώνει και πρέπει με κάποιο τρόπο να βγάζουν τους μισθούς τους.
Άσε που δεν ξέρεις αν σε ένα ή δύο χρόνια θα υπάρχει η ασφαλιστική εταιρεία αυτού που σε τράκαρε...
Τέτοιο μπ0υρδέλ0 είναι το κράτος μας, που τους αφήνει ασύδοτους και ζητάει από εμάς συνεχώς να πληρώνουμε τις βλακείες των άλλων...
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
Πάνος.
ΥΓ: @ THEMIS-> Η Corolla sedan δεν είχε φορέσει το μοτέρ της TS -απ'όσο γνωρίζω-.
|