καποια ανεκδοτα που βρηκα στο ιντερνετ,εχουν τιτλο κινητηρας της χρονιας......χαχαχα....
24.10. Άλλαξα μπουζί επιδι είχε κακή καύση στον 3ο και 4ο κύλινδρο. Καμία αλλαγή. Το πρόβλημα παραμένει. Ξεκινάω για βόλο από αθήνα και φτάνω με το ζόρι και παω στη σεατ βόλο. Αντλία υψηλής καπουτ. Άλλαξα αντλία. Το πρόβλημα παραμένει.
Μετά από κανα τρία τέσσερα ανοίγματα δεν ανοίγει άλλο σωστά. Ανοίγει με διακοπές και η μεγίστη ταχύτητα είναι 215χω και κάνει ένα πολύ έντονο θόρυβο.
Αν βάλω 5η η 6η και ανοίξω τέρμα γκάζι από χαμηλά. Από 2000 έως 2800σαλ τραντάζη όλο το αμάξι και ανοίγει αργά. Μετά της 5000σαλ ανοίγει και πάλι πολύ αργά και με διακοπές. Τί να πω. Λες να είναι κανας πολλαπλασιάστης;
Μην ανοίγεις γκάζι από χαμηλά σε μεγάλες σχέσεις ποτέ! Το ταλαιπωρείς αφάνταστα!
να που το τσι συνεχιζει με προβλιματα... η πιεση βενζινας πεφτει απο 6 μπαρ σε 2,5 μπαρ... και μια το κανει και μια δεν το κανει... και δευτερο προβλιμα... πεφτει ο συμπλεκτης... και βρωμαει... αυτα προς το παρον
παω για αλλαγή κινητήρα... Αύριο θα μάθω περισότερα..
Εμένα είχε μεγάλο πρόβλημα... Μου είπαν εάν το άνοιγα ακόμα κανα 2-3φορές θα έπαιρνα των κινητήρα στο χέρι...
παιδια θα τρελαθω... σιμερα με κοντα 1500χιλιομετρα εκανα ενα ανοιγμα με 3η και μου κανει ακριβος τα ιδια κοψιματα οπωσ με τον παλιο κινητηρα.
Μετα απο 31200κμ η τουρμπινα παιδια αλλαγμα..Δεν το σχιζω το παω νορμαλ αμια φορα με το δινω αλλα λογικα, Εχω το gt 170.ποσο κοστιζει η τουρμπινα ρε παιδια ειμαι εντος εγγυησης και εχετε ακουσει και για αλλα να εχουν προβλημα τουρμπινας?ΜΙλαμε παντα οχι ακουσα και τετοια .Εγωειμαι κατοχος οποτε και αξιοπιστη πηγη
Στα 12.000χλμ, 7 μηνων Golf GT Sport DSG, εσπασε τουρμπινα.... :shifty:
Ερχομενοι απο Αθηνα, μας αφησε στον περιφεριακο Θεσσαλονικης μεσα σε ενα συννεφο καπνου (καμμενου λαδιου).
Ξερεις κανεις αν η τουρμπινα ειναι ετοιμοπαραδοτη η γινεται παραγγελια απο Γερμανια?
seat leon tsi 1.8 2008 μοντέλο.δυο φορες μου χτύπησε κινητήρα,μια στης 13000χλμ,τον αλλάζουν και κανω 350χλμ και χτυπάει ξανα.το εχω 6 μηνες και δυο μηνες ειναι στη seat,την προηγούμενη εβδομάδα πηγε και αλλος με το ιδιο προβλημα.(φεύγουν τα θροστ η φροστ η κατι τέτοιο
κοινως οσοι VW group,μολις ληξει η εγγυηση δωστε τα..σασμαν,μοτερ και τουρμπινες δεν κοστιζουν φθηνα!!!
Bασιλη οπως βλεπεις τα πραματα δεν ειναι καλα για τις γκολφες...πουλα οσο προλαβαινεις..
Εγώ παιδιά εχω παρει ενα TSI 140 gt sport,εδω κ 10 μέρες.Μου έκαψε σήμερα για 2η φορά την ασφάλεια της κορνας...Τί να πω.
Μια λύση είναι να μην πατάς κόρνα και να βάλεις καραμούζα σαν αυτή που είχαμε στα ποδήλατά μας εμείς οι "παλιοί"..... :ysterical:
Άλλη λύση είναι να το επιστρέψεις πίσω σαν ελλατωματικό, άκου πράγματα, μετά σου λένε για τα Ιταλικά..
Γκολφ... :lipsealed: Το αγοραζω με 3000 ευρω και εξοδα μεταβοβασης δικα σου.Με γεματο ρεζερβουαρ.....
Πηγαινε και τσεκαρε το κιβωτιο γιατι θα εισαι στα δικαστηρια οπως ο συναδελφος μου ,αφου γλυτωσε και την ζωη του .Ευτυχως!
Παρτε ιταλο η ιαπωνα να δειτε προκοπη αδερφια!
θα ανεβασω και αλλα ανεκδοτα σε λιγο.....χαχαχα