εχθες βραδυ οπως γυριζα απο βολτα με το ταπεινο πλεον corollaki μου 20v στην κορυνθου πετυχενω ενα bmw ci με ολοκληρωμενο λουκ m3 αλλα ειδα πως το ανοιγμα του δεν ηταν m3 παω λοιπον διπλα του και ανοιξαμε 3ες με 90χιλ. ειμουν μισο φτερο μπροστα (μαζί) μεχρι τα 215χιλ που εκοψα ρευματα,βενζυνες. τεσπα ανοιξαμε αλλες 2 φορες με ιδια ταχυτητα και ιδια χλμ. την πρωτη φορα πατησε πριν απο εμενα και εγω ανοιξα καθυστερημενα το αποτελεσμα ηταν ενα αμαξι μπροστα αυτος απο την αρχη και μεχρι τα 215 που παλι εκοψα ειμασταν μαζι (η μουρη μου στο φτερο του). το 3ο ανοιγμα εγινε απο εκκινησεις οπου κοβομασταν με αποτελεσμα μισο αυτοκινητο εγω μπροστα........... μετα μου μηλησε και με ρωτησε τι ειναι και του ειπα αληθεια 1600κιβηκα και το ρωτησα και εγω τι ειναι τομ δικο του και μου ειπε πως ειναι 318 ci μαμα οπως βγαινει απο εργοστασιο. δεν τον πιστεψα υποψιαστηκα 3.25 γιατι με 3.20 καμπριο που ανοιγα (του γαμπρου μου) αυτοματο σειριακο του 2009 μοντ. 170hp δεν ειχε συμετοχη ηταν 3-4 αυτοκινητα πισω. εσεις τι λετε να ηταν ποιες οι αποψεις σας. ο μαστορας μου που εχει το ιδιο κορολλα με εμενα 20v λεει οτι κοβεται με τα 325 αλλα εμενα μου φενεται λιγο τραγικο 1600 170hp 20v σχεδον μαμα να κοντραρει 2500cc
|