Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-10, 13:39
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 343
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
κανονικά και αν υπήρχε κράτος έπρεπε να παίρνουν κλήσεις όλοι αυτοί...

Για πιο λόγο θα την βγάλει ή θα τον στείλει στο ΚΤΕΟ?!!! Εδώ κ περιπολικά έχουν εξάτμηση

Παράθεση:
Ωραίο επιχείρημα!
Αυτός είναι πολύ σοβαρός λόγος κ νομίζω οτι έτσι είμαστε λίγο πολύ όλοι μας!!!

Παράθεση:
τώρα ναι κανένας...
τώρα που όλοι ασχολούνται με την τσέπη τους, με εμένα θα ασχοληθούν που έχω όλη μέρα σπίτι το στέρεο στο τέρμα;
Τουλάχιστων τους προσφέρεις ψυχαγωγία!!!

Παράθεση:
Όλα τα εργοστασιακά είναι μέσα στο όριο αλλιώς δε θα έπαιρναν έγκριση να κυκλοφορούν.
Δηλαδή θες να μου πείς οτι το Corsa OPC ή (πιο πάνω σε κυβικά) το S3 το IMPREZA STi το EVO για να μήν πω Μ3 ή Μ6 δεν κάνουν θόρυβο μόλις ανοίξουν έστω μέχρι της 5.000στροφές? Δεν νομίζω! Ναι μεν περνάνε έλεγχο αλλά ακούμε τον θόρυβο πλούσιο!

Παράθεση:
Τέλος πάντων καλά να είστε να κυκλοφορείτε, σας καταλαβαίνω λόγω ηλικίας θέλετε να ακούγετε το πράμα. Λίγη προσοχή στο θόρυβο και κάποιος ελάχιστος σεβασμός στους γύρω μας δε βλάπτει...
στην ελλάδα είμαστε ούτως η άλλως. ο καθένας κάνει οτι θέλει χωρίς συνέπειες.
Φαντάζομαι οτι κ εσύ πέρασες απο την ηλικία αυτή κ ξέρεις πως είναι! Πάντος δεν νομίζω αν σαν άνθωπος θέλεις να κάνεις γιορτή στο σπίτι κ βάλεις το ράδιο τέρμα να υπάρχει κάποιο τρέλο πρόβλημα γιατί κ αυτό "θόρυβος" είναι κατα κάποιον λόγο (αν ακούς άλλο ίδος τραγουδιών ειδικά) αλλά θέλεις να περάσεις καλά! Αν βάλεις μια εξάτμιση σε ένα αυτοκίνητο κ στην γειτονια σου να είναι δεν θα το ακούσεις να δουλεύει πάνω απο 10 δεύτερα ή κ να περάσει το αυτοκίνητο πάνω απο 5 δεύτερα δεν θα το ακούσεις!!! Τώρα όσο για την Ελλάδα κ τους νόμους της άσε να ασχοληθούν με κάποια σοβαρότερα πράγματα όπως οι κλοπές κ.α.

Προσωπική μου άποψη πάντα!!!

Φιλικά Ζήσης!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 05-03-10 στις 14:34.
Απάντηση με παράθεση