Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-10, 19:59
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά ειναι !!!!

(Αν και εσυ υποτιθεται πως πηρες το avensis γιατι ηθελες να το παιξεις οικογενιάρχης.... )

Πως συμπεριφερεται στις τοσο μεγαλες ταχυτητες Γιαννη? Ειναι σταθερό, παταει κατω καλά κτλπ?
Είναι τρομερά σταθερό...... Και στης στροφές θα έλεγα πιο μαζεμένο, απο όσο θα περίμενα, λόγω τις συμπεριφοράς του σε πιο χαμηλές ταχύτητες. Ομως η σταθερότητά του είναι πραγματικά μεγάλο ατού... δεν υπάρχει στιγμή που να νιώθεις ότι παλεύεις με το αυτοκίνητο..... είναι όλα πολύ ομαλά, και απλά! Τα πατήματά του είναι πολύ μετρημένα.... δεν περιμένεις να το δείς να μπαίνει τραπέζι... όμως, δεν θα σε κάνει και να το φοβηθείς....

Τέλος, δεν μπορώ παρα να μην κατακρίνω την ΤΟΥΟΤΑ, που το έχει περιορίσει στα 200 χλμ. (έτσι λέει). Εγώ σήμερα είδα κοντέρ 210+, όμως το αυτοκίνητο σου δίνει την αίσθηση ότι είχε να δώσει ΑΝΕΤΑ πιο πάνω. Τα δε 200 τα βλέπεις για πλάκα στο κοντέρ... αλλά για πλάκα όμως!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε ayrton ο ενθουσιασμος σου για το avensis δεν κρυβεται ...για το golf αν οντως ηταν tsi καλα κανεις και δεν το σχολιαζεις παραπερα γιατι ακομα και το απλο 122 να ταν για πλακα στην ανηφορα τουρμπατο αμαξι δεν περνιεται

Κοίτα.... άνοιξε.... πόσο άνοιξε όμως.... δεν ξέρω.... οπότε ας το αφήσουμε!

Υ.Γ. Οικογενειάρχης είπαμε.... αλλά με αρχές!!!! Και κάποιες αρχές δεν αλλάζουνε με τίποτα!!!! Εγώ φταίω... που είδανε σεντάν και νομίζανε ότι θα κάνουνε πάρτυ?

Υ.Γ.2. Τα ίδια έπαθε και ένα Saxo, αλλά δεν το αναλύω γιατί υπάρχουνε και οι δύσπιστοι!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος