Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-10, 17:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το αν θα κάνεις κάτι είναι άλλο θέμα! αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποτρέπουμε τους επίδοξους κλεφτες με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε! πατέντες γίνονται για όλα! χρόνο να έχουμε και όρεξη μερικά δεν έχουν και υψηλό κόστος, αντιθέτως, ξέρω περιπτώσεις που σώθηκαν, τώρα αν το κάψουν ή κάπουν άλλες ζημιές η σωτηρία είναι μόνο αν το έχουμε ασφαλίσει κατάλληλα, τουλάχιστον να πάρουμε χρήματα από την ασφαλιστική. Εγώ προσωπικά μικτή δεν έχω, εχω όμως κλοπής ολική και μερική, πυρκαγιά,τρομοκρατικες ενέργειες, φυσικες καταστροφές και άλλα πολλά. Οι περισσότεροι κλέφτες θέλουν να κλέψουν κάτι απλό οπότε μπορούμε εύκολα να τους αποτρέψουμε. Για παράδειγμα εγώ έχω φυμε σε όλα τα τζάμια εκτός του μπροστινού loumar titanium light. Οποτε παρκάρω το αμάξι ακόμα και βράδυ, ακόμα και να βρέχει ΠΑΝΤΑ βάζω από μέσα το αντιλιακό (αυτό το ασημί ξέρετε) έτσι το βραδυ πχ μέσα δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ! και στο τιμόνι κτλ ενα πανι σκούρο και δεν φαίνεται τπτ να γυαλίζει. Από την στιγμη που δεν φαίνεται κάτι ο αλλος δεν μπαίνει καν στον κόπο, τώρα αν σε δει πριν και αφήσεις κάτι μεσα.....
Ομως μερικοί αφήνουν πχ ψηλα στο ταμπλό, ή κουτιά μέσα στο αμάξι! ελα πατήσια και κυψέλη και άστο έτσι, σε 10 λεπτα σου έσπασαν το τζάμι η στράβωσαν την πόρτα και τα πήραν. Εδώ σε μια κοπελα έσπασαν το τζάμι και τι πηραν??? ενα κουτί με παλια παπούτσια που είχε ξεχάσει στο αμάξι!!!! γενικά είναι να μη σου τύχει! αλλά η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι μία, η ΠΡΟΛΗΨΗ.
Απάντηση με παράθεση