καπου είχα και φωτο το εξάρτημα μεσα στο σακουλάκι!!!! δεν την βρίσκω όμως! να πω και το άλλο! πριν καιρό ήθελα να πάρω την φλάτζα της turbinas ct9 που συνδέεται με την πολλαπλή εξαγωγή, τελικά είχε μόνο ενας κοντινός μου μηχανικός-μετατροπές κτλ ΠΟΛΥ γνωστός στη Νέα Ιονία. Τον παίρνω τηλ μιλάω με τον ίδιο μου λέει το όνομα του μου είπε ότι κάνει 20 ευρώ. Του λέω θα έρθω όταν σχολάσω να την πάρω. Πάω εκεί εκτός ότι με κοίταγε με μισό μάτι, μου είπε ότι κάνει 40 ευρώ!!! ενώ είπα ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος γιατί τον ζήτησα με το όνομά του! μου λέει εγώ σου είπα 20 ευρώ????? αυτή είναι μεταλλική λέει κάνει δείχνει κτλ. Του λέω δεν με ενδιαφέρει τι είναι και τι κάνει, 20 ευρώ μου είπατε, 20 θα την πάρω, αλλιώς δεν την παίρνω. Τελικά μου λεέι καλά άντε στην αφήνω 20 αν και δεν το είπαμε μου λεει. Και μετά μου λέει μόνος σου θα την βάλεις? φέρτο από εδώ να την βάλουμε να κάνουμε να δείξουμε κτλ. του λέω ευχαριστώ δεν χρειάζεται ξέρω και μόνος μου. LOL!!! τι να πω μεγάλη γυφτιά ρε παιδιά. Πραγματικά στράβωσα πολύ και μου έχει μείνει αυτό. Ενώ υπάρχουν άλλοι οπως κάποιος γνωστός στο Μπραχάμι που είναι φοβεροί. Γιαυτο και εγώ δεν ξαναπάτησα σε αυτόν που είπα. Δεν μας σέβονται και παίζουν με την νοημοσύνη μας, λένε και ψέματα και μας θέλουν και πελάτες! ελεος ποιά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-02-10 στις 16:49.
|